Sylvia Lidén Nordlund


Sylvia Lidén Nordlund är född och bosatt i Göteborg. Hon är gift, har en dotter och fyra bonusbarn. Relationer liksom läsande och skrivande, är hennes stora intressen. Hennes författarskap och yrkesliv har kommunikation och relationer som huvudingrediens. Under 2016 och 2017 medverkade hon i fem novellantologier på mellanmänskliga teman såsom saknad och livsförändring. 

Sommaren 2017 kom debutromanen Allt det du måste, del ett i trilogin om en kvinnas inre och yttre resa. Mia utsätts för vuxenmobbning, tvingas skärskåda sitt liv och inse vad hon egentligen måste göra. Den fristående uppföljaren, Om du bara vågar, släpptes hösten 2018. Den handlar om att pröva nya vägar, att utmana rädslan för ensamhet och för misslyckande.

Samma höst medverkade Sylvia i antologin Mer än bara ord: på tal om framgångsrik kommunikation, som är nominerad till årets projektledarbok 2019. Romanerna finns även utgivna som e-bok och ljudbok. Den avslutande delen i trilogin, Det enda du behöver, släpptes i oktober 2019. 

Information om Sylvia och hennes böcker finns på www.sylvialidennordlund.se

Mail: sylvia@sylvialidennordlund.se

Om författande och Mias värld: https://www.facebook.com/sylvi...

Linkedin: linkedin.com/in/sylvialidennordlundförfattare

Instagram: sylvialidennordlund

Twitter:@lidennordlund

Röster om Sylvias böcker:

https://www.instagram.com/p/BxeZvMzijLm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=l3kiaxek5fby

Skrivarradio med Sylvia: https://www.kreationslotsen.se...

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.