Bokserie: Utveckla din spiritualitet


Nu söker vi författare till vårt nya bokprojekt: 

Utveckla din spiritualitet –

En bokserie i fyra delar med elementen Luft, Jord, Vatten och Eld

Projektledare: Yvonne Frank MånssonDet finns så mycket visdom som behöver upplevas och lyftas fram i denna tid. Sitter du inne med spirituell kunskap, råd och insikter, erfarenheter, alternativa recept eller har du varit med om ett uppvaknande – och har författarambitioner – då är denna bokserie för dig. För nu behöver vi se till att förbättra världen – tillsammans! Driver du företag inom det spirituella, får du även här möjlighet att marknadsföra dig och nå ut till nya och större nätverk. Den första boken med elementet Luft släpps den 16 mars 2024. 

Skicka in din synopsis till andra boken, Jord, senast den 7 april 2024.


Känner du dig kallad? Har du erfarenhet och visdom att förmedla inom ämnet spiritualitet? Vill du bidra till en ökad förståelse inför den nya tiden som nu spirar och växer i takt med att gamla strukturer faller? Vill du vara med i en gemenskap där du får professionellt stöd, kan vidga dina nätverk betydligt och där vi hjälper varandra att växa och utvecklas? I så fall är det dig vi söker! 

Med bokserien vill vi förstärka gemenskapen, systerskapet och inspirera varandra att använda mer av våra inre skaparkrafter. Tänk när vi människor kan se med glädje på dagen. Som balanserade medmänniskor med inre andlig styrka, får vi större motståndskraft, blir starkare, mer förlåtande, respekterar mångfalden och ser perspektiv och sammanhang med större förståelse. Det här kan bidra till en bättre värld – och vi gör det tillsammans!

Skicka oss gärna en intresseanmälan till: 

yvonne@siljansmasar.com, så får du vår checklista för författare att stämma av med under tiden du skriver. 

Skriv en synopsis på max en A4-sida om vad du vill skriva om till boken JORD och skicka in senast den 7 april 2024: yvonne@siljansmasar.com


Vi läser igenom samtliga bidrag och väljer ut de medförfattare som erbjuds plats i bokserien. Bidragen kommer väljas utifrån hur de kompletterar varandra i en intressant helhet. 

Senast den 12 april 2024 kontaktar vi samtliga inlämnade bidrag till boken JORD och meddelar om du har blivit utvald att delta eller ej. Då är det viktigt att du verkligen är förberedd och har din investering klar. 

Det är kostnadsfritt att delta i bokprojektet, och skrivarworkshop, författarutbildning och försäljningstips samt manualer ingår. Du åtar dig att köpa in 200 böcker för 25 000:- + 6 % moms. Hälften betalas i förskott i samband med att du har blivit antagen och resterande belopp faktureras i och med bokleveransen i september 2024. Den färdiga boken kommer ha ett danskt band (mjukband med flik), soft touch som ytkvalitet och metallfolie på titeln. Vi kommer att skicka dig ett provex på en liknande bok. Ett ungefärligt Ut-pris till kund kommer att ligga på 250:- inklusive 6 % moms. Det innebär att du har möjlighet att sälja dina böcker med cirka 25 000:- i vinst inkl moms.

Summering av bokprojektet:

 • För dig som önskar bidra med din berättelse till människor som behöver kraft, hopp, gemenskap och söker framtidstro. 
 • För dig som vill få ett rejält lyft och större genomslag för dina idéer – och samtidigt bli författare!
 • Du äger din egen text helt och hållet. Du väljer själv hur du använder den efter du varit med i bokserien, så länge ingen annan tredje part har del av rättigheterna.
 • Du köper in dig på 200 exemplar av boken – i modern design – en bok att vara stolt över.
 • Förlagshuset Siljans Måsar äger verket och står för marknadsföring som når bokbranschen i Sverige, Norge och Finland.
 • Du får insikt i och förståelse för författarskapets grunder genom författarworkshops via Zoom. Dessa spelas in, i de fall du inte kan medverka.
 • Du får specialdesignade banners, omslag, provläskapitel, turnéplan, mm att använda som marknadsföring i dina sociala medier samt i mailutskick.
 • Du får en egen författarpresentation på vår webbsida samt inuti boken.
 • Förlagshuset skickar ut läs- och recensionsex till bokhandeln och media m fl.
 • Vi kommer annonsera i bland andra tidskrifterna Tara, Nära, Free samt ads på sociala medier.
 • Vi kommer att ta fram en liten Youtube-film om boken, för dig att dela fritt.
 • Du blir inbjuden till vår slutna Facebook-grupp, där vi kan lära känna varandra bättre, får stöd och kommer med idéer för hur vi når ut ännu bredare med vår bok.
 • Du ingår i ett nätverk av författare, egna företagare och når nya målgrupper.
 • Du blir VIP-gäst vid boklanseringen på Vattumannen i Stockholm, dit du kan bjuda dina gäster och intressenter.
 • Dina 200 böcker skickas till dig eller hämtas upp på förlaget i Ystad.
 • Förlaget arrangerar bokreleaser i Stockholm och eventuellt Malmö under 2024!


Så här går det till när du har blivit antagen till bokprojektet:

Skriv max 35 000 tecken inklusive blanksteg, där även din författarpresentation ingår, och skicka in till yvonne@siljansmasar.com, senast den 31 maj 2024. Skicka även med kontaktuppgifter, alternativt webbadress samt ett högupplöst foto med fotografens namn. Du kan välja att vara anonym, och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av skrivande – vi utbildar dig och håller skrivar- och försäljningskurser under projektets gång:

Max 35 000 tecken inklusive blanksteg, inkl författarpresentation.

• Deadline för färdigt kapitel, den 31 maj 2024

Under juni och juli 2024 går våra lektörer igenom din text för att förädla och slipa till detaljerna; allt från dramaturgi till språk- och korrekturgranskning. Du behöver här vara beredd att samarbeta och lägga den tid som behövs för att färdigställa ditt material. 

Redaktörsgranskning av layout sker efter sättning i augusti 2024.

I augusti 2024 går hela manuset till vår formgivare för sättning och sedan till tryck i september 2024. Vi räknar med leverans i slutet av september 2024. Bokreleaser arrangeras under oktober och november i Stockholm och eventuellt Malmö. Vi rekommenderar att du även arrangerar en egen bokrelease.

Målsättningen är att göra en mycket inspirerande bok med lång livslängd, som du verkligen kan vara stolt över att medverka i och som stärker ditt varumärke.


BOKSERIEN ”UTVECKLA DIN SPIRITUALITET" VILL INSPIRERA TILL NYA TANKESPRÅNG, LYFTA ANDLIGHETEN OCH  SPRIDA LIVSGLÄDJE! 

LUFT-boken släpps den 16 mars 2024 på Vattumannen i Stockholm: Deadline klar!

JORD-boken släpps i september 2024: Deadline för synopsis den 7 april 2024

VATTEN-boken släpps i mars 2025: Deadline för synopsis den 1 november 2024

ELD-boken släpps i september 2025: Deadline för synopsis den 1 maj 2025

Referenser från tidigare bokprojekt: 

"Yvonne har en enastående förmåga att se vilka historier som behöver berättas och delas med världen. Det är fantastisk att få presentera sin idé för en sådan förlagsdirektör. Utvecklande stöd i hela processen från idé till färdig bok. Det har varit helt avgörande för att förvandla en galen dröm till verklighet."/Micael Wigerud

”Samarbetet med Yvonne är glädjefyllt och lätt eftersom det flödar helt naturligt. Yvonne är proffsig, noggrann, sköter helheten, är engagerad och låter själ liksom hjärta vara med i alla delar av processen. Utöver strålande hjälp i bokprocessen, väver Yvonne trådar av gemenskap och community mellan medvetna författare och läsare – som sprider goda ringar av den förändring till kärlekens medvetande som vi alla längtar efter.”/Lina Lanestrand

Förlagshuset Siljans Måsar

Yvonne Frank Månsson

yvonne@siljansmasar.com

(Med reservation för ändringar)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.