Maj-Lis Richardson

Maj-Lis Richardson

Jag växte upp i en mindre by i Västerbottens kustland. Studenten tog jag i Umeå och eftersom språk var mina favoritämnen läste jag sedan vidare till lärare i svenska och tyska. Numera är jag pensionär och bor i Lindesberg, en mindre stad i Bergslagen.

Ända sedan jag var barn har jag älskat att läsa, men mitt andliga intresse väcktes först i slutet av 1980-talet. Det var Shirley MacLaines bok Ut på yttersta grenen som fängslade mig. Efter den boken blev det framför allt inom den andliga genren som jag letade litteratur.

Många år senare upptäckte jag till min stora glädje att jag kunde kommunicera med andevärlden. Jag såg ingenting utan deras budskap kom till mig via pennan. Det var en omtumlande upplevelse och min kontakt med några av mina hjälpare växte sig allt starkare.

Mina kunskaper i tyska kom också väl till pass när jag, i samband med denna nya möjlighet till andlig kunskap, hittade böcker av Rudolf Steiner. Det blev nu ett nära samarbete med mina hjälpare. Vi läste tillsammans och jag fick en mängd förklaringar och tillägg till det jag läste. Allt detta mynnade ut i boken Varför är vi här? som försöker ge ett kanske annorlunda svar på de stora livsfrågorna. 

I den boken beskrev jag människans utveckling från det att hen hade levt i harmoni och i ljuset till den materialism, som råder i västvärlden i dag. Där betonades hur enormt viktigt det var att Jesus kom till jorden, när det var som mörkast här. Hans kärleksbudskap skulle visa vägen tillbaka till ljuset. Med den nya boken De dolda åren vill jag ge en klarare bild av det budskap som Jesus ville förmedla.

Maj-Lis


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.