Ann Häggebrant

Ann Häggebrant

Mitt förra jobb som ekonom var stimulerande och utmanade, men att leverera budskap från en annan dimension som handlar om att vi människor lider alldeles i onödan ställer helt andra krav på mig. Det innebär fantastiska möten, dagar med energi och kärlek, men också att jag måste vara tydlig med vad som är min privata tid. Det är svårt för vissa människor att skilja på Ann och MEDICINEWOMAN, och det är inte så konstigt, mitt arbete har blivit en livsstil.

Jag startade min verksamhet 2006 och har sedan dess byggt upp en verksamhet både i Sverige och ibland jobbar jag även utomlands. Mitt arbetsätt, som grundar sig i naturfolkens filosofi med fysisk, emotionell, mental och andlig utveckling, är helt unikt och framtaget för att lyfta människan.

Som barn hade jag många underbara upplevelser. Jag såg och hörde andra dimensioner. Jag pratade med naturen och solen som mina bästa vänner. Jag gick många gånger ur min egen kropp. Dessa fantastiska upplevelser är något som jag är otroligt tacksam för, de är grunden till min arbete idag.

Under flera år visste jag att jag skulle någon gång skriva en bok, men det var inte förrän 2014 som min medicinkvinna i andevärlden sa till mig att nu är det dags. Våren 2015 skrev jag och släppte mina klienter under några månader för att genomföra det som från början inte var helt enkelt.

Kanske blir det ytterligare en bok längre fram, men framförallt har jag en önskan om att ännu fler människor skall få känna energin som min medicinkvinna Sammarah förmedlar genom mig. Den afrikanska urkraften, kärleken och budskapen till oss människor som inte lämnar någon oberörd.

www.medicinewoman.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.