Caroline Benke

Caroline Benke

"Wheel of Fortune Tarot"

Mitt namn är Caroline och jag är uppvuxen i ett litet kustsamhälle norr om Höganäs i nordvästra Skåne, men bor idag i Örkelljunga, en liten ort i norra Skåne omgiven av skogar och sjöar. Här lever jag tillsammans med min man Fredrik och vår son Simon. Den röda tråden i mitt liv är kraften i det kreativa skapandet. Jag har alltid varit en fri själ som älskar äventyr och det har lett till mycket sökande och många olika kurser, utbildningar och yrkesroller som alla på sitt eget sätt utmanat min kreativa sida. Redan som ung hade jag konstnärs och författardrömmar. Jag hade många idéer och fantasier om romaner, noveller, poesi och måleri som fullkomligt fyllde mitt inre i perioder, men jag tog inte tag i det utan lät mig sköljas med i livets alla vardagliga göromål. Jag började jobba på olika arbeten och skrivandet föll i glömska. 

Jag föddes med andliga gåvor, en medialitet som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med och en överkänslighet som dränerat mig på energi i perioder när jag inte var på min vakt. Det har gjort mig nyfiken men försiktig. Idag vet jag mitt värde och mina erfarenheter har lärt mig att känna in när det är dags att dra mig tillbaka för den livsviktiga återhämtningen. Efter två böcker inom mitt arbetsområde, - utbildning, örtmedicin och alternativa metoder för hälsa och välmående, så ville jag ta steget utanför min bekvämlighetszon och skapa min egen tarotkortlek. En projektidé som legat slumrande hos mig länge.

Det har varit ett fantastiskt roligt och utvecklande projekt att skapa tarotkort utifrån min egen inre vägledning. Jag har låtit kreativiteten styra processen och inte tvärtom, vilket varit väldigt lärorikt, och genom att låta skapandets glöd bestämma och låta prestation, deadlines och andra måsten, få en sekundär betydelse är det ett projekt skapat i den feminina kraften. Det har fått växa fram som tydliga bilder för mitt inre och det har lett till både perioder av framåtdriv, sömnlösa nätter och djup vila. Jag vill med mina tarotkort och texter förmedla att andlighet är något för alla – det är kärleken, energin, intuitionen och framför allt intentionen som skapar magin. Genom att göra bildspråket tillgängligt, modernt och lättförståeligt kan fler utforska sin andliga sida.

https://www.nurture-by-nature.se/

https://www.sunrosesnurturebyn...

Facebook

Nurture by Nature

Wheel of Fortune Tarot

Instagram

nurturebynature.herbalacademy

wheel.of.fortune.tarotcards

sunrosesnurturebynature

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.