Gabrielle Laurèntzen


Gabrielle Laurèntzen

"Gryningens Epok"


Gabrielle Laurèntzen

Under flera år har jag kanaliserat olika medvetanden – naturväsen, andliga vägledare samt en vishetslärare som var med mig också när jag var barn.

Genom cirklar, satsangs, mediala rådgivningar och healingbehandlingar har jag med glädje och den äran delat med mig av dess esoteriska läror, helande energier för en mer andlig livshållning till underbara andligt medvetna medmänniskor, medsystrar.

Tog för något år sedan ett kliv tillbaka, samverkande med naturens visdom, förenad med min orubbligt närvarande vägledare och den innerligt strålande visdomslärare jag har förbund med, och skapade i sammankomst Gryningens Epok. En befriande upplevelse där mitt medvetande har expanderat, justerats och förändrats på ett obeskrivbart vis under och mellan skrivandet. Denna esoteriska energi är nu även i böckerna och de som bär andlig längtan märker av detta en bit in i och framåt i sina böcker som mjuka kärleksfulla höjningar - en omhändertagande energi är där för att skänka trygghet, höjning och inre frid.

Gryningens epok:JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.