Josefin Lassbo

Josefin Lassbo

"Helhjärtad"


Josefin Lassbo är en av Skandinaviens främsta experter på integrerat ledarskap. Hon är ensamstående mor till två tonårspojkar, och en förändringsledare som på ett unikt sätt  kombinerar design-tänkande och holistiskt perspektiv.

Josefin har sin bakgrund i den tidiga eko-moderörelsen och belönades med Business Region Göteborgs pris för årets Business Rookie genom att ta hållbart mode till en ny nivå i och med sitt omfattande samarbete med SAAB/GM.

Med 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och som reiki-mästare är hennes passion att skapa helande och tillväxt för både individer och företag som ännu inte lever sin högsta potential. Under en åtta år lång period vandrade Josefin i ”Själens mörka natt”, en stor andlig initiering, där hon mötte alla sina rädslor: misslyckande, fattigdom, svek och sitt eget mörker. Under den tiden kalibrerade hon hela sitt väsen, lärde av många stora personligheter och blev en lärare själv.

Å.r 2017 grundade Josefin The Wholehearted Academy, en plattform för personlig och professionell utveckling, där hon erbjuder sitt unika system för integrerat ledarskap:
Den reflekterande Cirkeln.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.