Lillemor Groth

Lillemor Groth

Lillemor Groth, född 1967, har växt upp i Kalmar och bor för närvarande med man och tre söner i Lund. Hon är domstolsutbildad jurist och företagsutvecklare, med fokus på medmänsklighet och dialog. En praktisk världsförbättrare med stora visioner, varmt hjärta och med fötterna stadigt förankrade i myllan. Men det har inte alltid varit så.


Efter att en företagsförsäljning utlöst en livskris, mötte hon den tibetansk-buddhistiska livsfilosofin. Hon insåg då att det inte bara är fullt möjligt att vara både ekonomiskt framgångsrik och omtänksam om människors och jordens resurser, det är en avgörande strategi för att överleva som företag i framtiden. Målet med hennes skrivande är att tända en gnista av hopp och ljus. Lillemor vill visa att det är möjligt att skapa glädje för andra, utan att du själv får det sämre, samt hur just du blir en viktig källa till kärlek och fred i världen, genom att finna din inre frid och livsglädje.

Lillemor Groth driver företagen Grow Wiser och Grothbolagen. Som ledare, mentor, jurist och författare, brinner hon för att såväl människor som företag ska bli den bästa versionen av sig själva. Hennes blogg, Konsten att tina en frusen själ, har idag drygt 23 000 följare. 


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.