Enya & Eva Twinflame

När vi möttes uppstod stor kärlek. Vi insåg att vi på ett själsligt plan var mer förbundna med varandra än vi någonsin kunnat drömma om. Nu kommer vår berättelse ut i bokform, ”Twinflames – Den Gudomliga Kärleken på Jorden”.

– Vår bok handlar om vår kärlekshistoria och all den magi som uppstod i samband med vår återförening som tvillingflammor, ”twinflames”. Det var en kärlek så innerlig, djup, evig och sann att den förändrade allt. Innan vi mötte varandra visste vi inte att en sådan kärlek fanns, säger Eva. – I boken berättar vi även om den nya tiden som jorden och mänskligheten nu befinner sig i, och de andliga uppdrag och utmaningar som vi fått, tillägger Enya. 

Vi har en andlig syn på livet, en där alla på ett djupare plan hör samman med den gudomliga källan. Vi upplever båda två att vi är djupt själsligt sammankopplade och att våra två själar nu sammansmälter till en enda stor helhetssjäl. 

Via en vän på sociala medier fick vi kontakt med varandra, och vi upptäckte snabbt hur mycket vi hade gemensamt. Det blev telefonsamtal varje dag ända tills midsommarhelgen 2011, då vi för första gången träffades ”på riktigt”. – När vi kramade om varandra och tog varandras händer, kände vi att vi hade exakt samma grundenergi. Vi gav också varandra healing och det var den starkaste healing vi någonsin upplevt, berättar Eva. När vi mediterade tillsammans upplevde vi båda att vi kopplades samman i alla våra chakran med starka strålar av vitt ljus. Det var då vi verkligen förstod att vi var Twinflames.

FB: Eva och Enya Sol samt Twinflamehealing

www.twinflamehealing.weebly.com


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.