Lena Svensson

Lena Svensson

"Helande Ord"

Fotograf Anna-Lena Nordebo

Lena Svensson

Från det jag var ung tonåring hade jag en vision om att jag skulle skriva åtminstone en bok i mitt liv. Men aldrig någonsin hade jag en bild av att en bok kunde bli som den här jag just gett ut. Min stora trygghet och grund att stå på i den här processen är min familj, min man och min vuxna dotter, som tålmodigt funnits bredvid mig och på ett självklart sätt stöttat min väg till boken. Vi bor i hjärtat av Hälsingland och har jorden, grönskan och fiolspelet inpå kropp och själ. Möjligheten att bara vara bland växter och djur ger mig kraft att orka i en alltmer stressad tillvaro. En annan djup kraftkälla är konst och måleri, som blir starkare år från år och som är en viktig del av vägen.

Jag har haft ett långt yrkesliv i människovårdande yrken och genom detta har jag lärt mig mycket, både om mig själv och om andra människor i andlig och personlig utveckling. Jag har mött många människor med tuffa erfarenheter i livet, men som hittat nya vägar som berikat dem och fört dem tillbaka till kraft och hälsa.

Jag har alltid varit en sökande själ, ibland mer än jag trodde, då jag förts framåt av en slags inre drivkraft som jag egentligen inte visste vart den ville föra mig. Sökandet har gällt mig själv och min personliga utveckling givetvis, men också vissheten att det fanns något mer, att min själ visste men inte mitt ego. Mitt ego var alltid där och bråkade och skapade misstro. Min bok är en vandring genom min process, blandat med vardagens vanliga liv i kärlek och sorg, och med den röda tråden att jag antagligen visste fast jag envist stretade emot. Jag fick hjälp naturligtvis, det började med att jag hade behov av stöd i ett känsligt uppdrag på jobbet. Det var bara det att stödet var av ett ovanligt slag, det kom från en högre dimension. Vid ett besök hos ett medium öppnades en port till ett annat rike som jag sedan dess lärt känna med både tvivel och ödmjukhet. Och det var jag själv som måste gå vägen.

lena@helandeord.se

www.helandeord.se

www.helandeord.se/blogg/

www.facebook.com/helandeord

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.