Johan Arnkil

Johan Arnkil är NLP-facilitator, kroppsterapeut och författare med fokus på medvetandeförändring. Sedan 80-talet har han intresserat sig för hur människan, livet och universum fungerar. I mitten av 90-talet tog hans egen resa i personlig utveckling fart. Han tog sig då ur en långvarig depression och satsade på elitidrott. I början av 2000-talet började han arbeta med hälsa och har idag hjälpt tusentals människor att må bra. Johans eget utforskande ledde till ett andligt uppvaknande 2011. Det tog två år att integrera det som hänt och efter det har hans liv ändrats fullständigt. Idag brinner Johan för att hjälpa andra människor att leva sin fulla potential och förverkliga sina drömmar.

Vilka är dina centrala budskap?

– Att vi människor inte är offer utan skapare. Vi är ämnade att leva obegränsade och att kunna expandera till vår fulla potential. Ett tredje budskap är att det finns ett högre syfte med våra liv här på jorden, något jag är övertygad om.

Vad hoppas du att dina läsare tar med sig efter att ha läst din bok?

– Om jag kan bidra med nya perspektiv och känslan av att allt är möjligt, blir jag väldigt nöjd. Men också att vi inte behöver invänta vetenskapliga bevis för att följa vår intuition. Vi är mycket intelligentare som art än vi förstår, och innerst inne vet vi det vi behöver veta, avslutar Johan Arnkil.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.