Ami Sundeman

Ami Sundeman

"Livet enligt djuren"

Redan som liten flicka hade jag stor empati med djuren. Det kom att prägla mitt liv och även min yrkesroll, med många år som projektledare och fundraiser inom den ideella sektorn. När jag var i 40-årsåldern utvecklade jag en medial förmåga, som också fungerar för att kunna kommunicerar med djur. Nu arbetar jag uteslutande i mitt företag, som medial vägledare, djurkommunikatör och föreläsare. Livet enligt djuren är min andra bok och jag vill absolut fortsätta att skriva böcker.

Att kommunicera med djuren har berikat mitt liv och gett mig en ny syn på tillvaron. De har berättat att de kan se energier och utifrån det förstå samband. En förmåga som är både fascinerande och viktig för att förstå hur allt i vår existens hänger samman.

Vi lever i en tid då vi måste vara självkritiska till vårt sätt att leva och tänka, om vi vill fortsätta vår existens jorden. Djuren vill vidga vår tanke och hjälpa oss att se med nyktra ögon på tillvaron. Kanske är det nödvändigt att vi människor också väcker vår universella intelligens – för jag är övertygad om att den finns där inom oss.

Jag är född och uppvuxen i Sundsvall och bor sedan länge i Hägersten, Stockholm. Här har jag närheten till Stockholms city och även lyckan att få bo med rådjur, harar och fåglar utanför min dörr. Ibland tar jag med en kaffetermos, sätter mig på en bergsknalle och väntar på att mina vänner djuren ska komma förbi. Det är livskvalitet!


www.amisundeman.seJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.