Malin Forsén

Malin Forsén

Ett liv i obalans och några år i totalt mörker och kaos. I stark motvind har jag kämpat med yttre och inre händelser, vilka har varit svåra att förstå. Om kärleken är meningen med livet, hur finner vi den då? I oss själva och i relation med varandra och andra?

Balans för i helvete …!

Jag är uppväxt i en förort och allt vad det innebär och har två yngre systrar, mor och far som går skilda vägar i mina tidiga tonår. Genomgick grundskola med inriktning teater, dans och musik. Ett stort andligt intresse uppstod redan i unga år, ett andligt sökande som kom att rädda mitt liv.

Efter studier i yrkesvägledning samt specialpedagogik arbetade jag på en myndighet där jag mötte människor från ungdom till pension med olika livshistorier och förutsättningar. Olika kulturer, religioner, ekonomiska, fysiska och psykiska tillstånd. Framgångsrika företagare, kriminella, rika och fattiga, unga och gamla, glada och sura, tjocka och smala, långa och korta, lyckliga och olyckliga.

Under mina yrkesår har jag varit både skötsam och vild, testat det mesta, men alltid försökt uppnå det, för mig, bästa. Men med två barn som hamnade i skolsvårigheter, vilket ledde oss in i ett mörker och en karusell av utredningar, diagnoser och vårdkontakter, mediciner, bilolycka, ekonomiska svårigheter, isolering och psykiskt illamående, behövde jag finna balans. Innan dess hade vi gått igenom husbrand, rättegång och tumör, livets prövningar och humör. 

Jag har varit gift och skild, blivit förälskad  och även lurad och avvisad.  Jag har levt många år som ensamstående och heltidsarbetande, hamnat på andra sidan som sjukskriven och totalt utmattad. Letade yttre lösningar på ”problem” mellan alla rätt och fel, bra och dåligt, svart och vitt. Det har blivit många maraton under årens lopp, inte konstigt att livet satte ett tvärstopp.

Egentligen är jag ju en positiv, spontan , empatisk , företagsam och levnadsglad veteran, som hamnade i ett läge att inte vilja eller orka fortsätta detta liv. Hur är detta möjligt, undrade jag?

Jag stod vid ett stup och gjorde ett val …  Att hoppa! Men ändå stanna kvar … Här börjar min bok och vägen till balans. Mellan Yin och Yang-tiden som sedan länge försvann, men äntligen är tillbaka och är här och nu, vilken jävla tur!

Boken ger vägledning till att finna balans i sig själv, livet och relationer, för på kärleken finns inget slut. Kan jag så kan du, det är VI som gäller nu. Tillsammans skapar vi och upplever mer. 

Nya härliga tider är här, i balans blir man kär. Vi kan vara rädda om varandra, barnen, naturen och djuren.

www.mandilini.se

FB: Mandilini


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.