Evenemang


Förlagshuset Siljans Måsar – 2024


Här presenterar vi våra evenemang under året, med reservation för eventuella ändringar. Följ oss gärna på FaceBook samt Instagram. Länkarna nedan leder till program och/eller inbjudan. Kontakta oss gärna om du har fler frågor via: info@siljansmasar.com.

Välkommen till ett intressant år med existentiell litteratur för oss nyfikna!

Häng med på en spirituell resa – i glädje!

Yvonne


Lördagen den 17 augusti, kl 14–16


Nu släpper vi tre magiska böcker som inget annat vill än att lyft, bekräfta och celebrera dig. Boksläpp på Vattumannen,lördagen den 17 augustij, kl 14–16!

Kom förbi och träffa tre av våra författare och deras nya böcker: Håkan Bülow med sin nya kärleksroman "Prästkragarnas tid", Ami Sundeman med sin andra bok "Intelligens enligt djuren samt Britt Henrikssons debutroman "En resa i livet". Böcker som får dig att inse storheten inom dig!

Vi bjuder på föreläsning, mingel och bubbel!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Läs mer om böckerna här:

Prästkragarnas tid

Intelligens enligt djuren

En resa i livet


Lördagen den 3 augusti, kl 13–17


Lördagen den 3 augusti, kl 13–17, arrangerar vi en ceremoni-mediation för den nya tiden vid Siljan. Vi träffas hos vår författare, Catrin Skött, som har stuga precis vid vattnet, en mil norr om Rättvik. Ta med egen matsäck och kläder efter väder. Vi kommer att vara utomhus hela tiden. Möjlighet till bastu och bad finns. Läs mer om vägbeskrivningen och Catrins kurser här:

Evenemanget är kostnadsfritt! Vi har även försäljning av böcker, andlig konst mm.

Anmäl ditt intresse till: info@siljansmasar.com

Välkommen!

Yvonne Lördagen den 15 juni, kl 15–17


Mirakelkur för Själen – Gröna boken

Ylva Wegler med medförfattare

Bokrelease på KonTur, Varberg,lördagen den 15 juni 2024, kl 15–17

Är du nyfiken på att utforska ämnen som transformation, manifestation och läkning genom tankens kraft?

Drömmer du om att manifestera kärleksfulla relationer, överflöd av pengar, ditt drömboende och en vackrare värld? Vill du lära dig att hantera livets alla utmaningar – från ekonomiska svårigheter och relationsproblem till sorg, trauman och till synes omöjliga hinder? Och kan vi verkligen läka sjukdom med tankens kraft?

I ”Mirakelkur för Själen – Gröna boken” får du ta del av 33 sanna, inspirerande och hoppingivande berättelser, direkt ur verkliga livet av vanliga människor som upplevt extraordinära händelser:

Fritt inträde och vi bjuder på föreläsning, mingel och bubbel!

Yvonne

Läs mer om boken här:


Torsdagen den 13 juni, kl 17–18


Mirakelkur för Själen – Gröna boken

Ylva Wegler med medförfattare

Bokrelease på Vattumannen, torsdagen den 13 juni 2024, kl 17–18

Är du nyfiken på att utforska ämnen som transformation, manifestation och läkning genom tankens kraft?

Drömmer du om att manifestera kärleksfulla relationer, överflöd av pengar, ditt drömboende och en vackrare värld? Vill du lära dig att hantera livets alla utmaningar – från ekonomiska svårigheter och relationsproblem till sorg, trauman och till synes omöjliga hinder? Och kan vi verkligen läka sjukdom med tankens kraft?

I ”Mirakelkur för Själen – Gröna boken” får du ta del av 33 sanna, inspirerande och hoppingivande berättelser, direkt ur verkliga livet av vanliga människor som upplevt extraordinära händelser:

Fritt inträde och vi bjuder på föreläsning, mingel och bubbel!

Yvonne

Läs mer om boken här:


Måndagen den 3 juni, kl 18.30–19.30

Lär dig skriva bättre!

Webbinarium för för dig som drömmar om att bli författare!

Under en timme går vi igenom de vanligaste misstagen man gör som ny författare, och tipsar om hur du lär dig att skriva mer gestaltande. Workshopen är kostnadsfri!

Maila oss, så får du länken: info@siljansmasar.comFredagen den 31 maj, kl 17.00!

Är du redo för en resa till inre succé? 

Vi är stolta över att presentera ”Inre Succé”, av Emelie Walles, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson: en inspirationsbok med kalender som fördjupar sig i spiritualitet, astrologi och personlig transformation. Skapad för att guida dig genom stjärnornas visdom, manifestation, livserfarenheter och hjälpa dig att upptäcka din sanna potential.

Fredagen den 31 maj, kl 17.00 kör vi förfest för vår nya succébok via Zoom.  Ta med dig ett glas, logga in via länken nedan och fira med oss! Det är nämligen även Ivars 70-årsdag!

Boken släpps i slutet av augusti, men redan nu har vi speciella överraskningar för dig! Förboka ditt exemplar idag och få en exklusiv gåva tillsammans med leveransen i slutet av augusti, som tack för ditt stöd. Gåvan via förlaget är en signerad bok, ”Min meditationsbok”, av Yvonne Frank Månsson. Du kan även förbeställa boken via Emelie Walles webbsida: vibesofmind.se så får du boken signerad och ett kristallarmband värde 189kr med på köpet . Handlar du boken via Ivar Kristoffersson: soulwarrior.se, kan du välja ett av följande alternativ som gåva:

1)  Dina tarotkort och din galaktiska signatur via ditt födelsedatum. 

2)  200 kr rabatt vid beställning av horoskop eller stjärnfrörapport.

3)  Boken ASTRO 2022 med cirka 100s astrologi.


Innehåll i boken:

  • Utforska astrologins hemligheter och hur stjärnorna påverkar ditt liv
  • Praktiska verktyg för personlig transformation och psykisk hälsa
  • Djupgående insikter om att uppnå inre fred och balans

Förbeställ idag och var bland de första att få uppleva denna succéfyllda bok och ta del av vår exklusiva gåva. Klicka på länken nedan för att säkra ditt exemplar!

Förboka ditt exemplar här!

Kolla in förfesten via Youtube här: 
Onsdagen den 22 maj, kl 18–21Webbinarium med Astrologi, Hypnos och Meditation

Via Zoom – med Ivar Kristoffersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson

Onsdagen den 22 maj 2024, kl 18–21


Ett nytt och aktuellt webbinarium med frigörande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv – både för dig som har deltagit tidigare och som deltar för första gången!

Tre timmar med de aktuella energierna från astrologin, vad vi behöver jobba med just nu, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och den du är här för att lyfta fram, förverkliga och förundras över. Under 2024 tar vi för oss!

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med under 2024, Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Av Ivar får du bland annat lära dig om stjärnorna, förstå ditt ursprung, tolka din astrologiska karta och utveckla din personlighet, samt förhandsinformation om de astrologiska händelser under 2024. 

Med Ylva dyker vi in i hypnosens magiska värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, sorg, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

Vi vill med detta webbinarium även betona vikten av att komma samman och finna styrkan i gemensamma handlingar och tankesprång. Vi kommer att ägna en stund åt gemensam healing till världen och tona in på fred och frihet – för allt och allas bästa!

Webbinariumet spelas in, så att du kan ladda ner det och se det när du önskar. Du får även manualer efter webbinariumet med allt vi har gått igenom.

Program:

18:00: Presentation av webbinariumet

18.10: Föreläsning och inspiration av Ivar

19.00: Tio minuters paus

19.10: Föreläsning om hur du upptäcker dina självläkande egenskaper via hypnos, med Ylva

20.00: Tio minuters paus

20.10: Meditation, automatisk skrift och numerologi med Yvonne

21:00: Avslutning


Zoom-länk mailas till dig senast dagen innan webbinariumet!

Vill du beställa din astrologiska karta samt stjärnfrörapport och galaktisk signatur, maila Ivar Kristoffersson: ivar@soulwarrior.se. Pris: 100:-

Hjärtligt välkommen!

Yvonne, Ylva och Ivar

Anmälan är bindande!Torsdagen den 16 maj, kl 17–18Nu släpper vi den fascinerande berättelsen, "I ljuset av Maria", av Agneta Bilker!

Boksläpp på Vattumannen, torsdagen den 16 maj, kl 17–18.

– Det känns väldigt viktigt att beskriva Maria som person med alla hennes tankar – men även hur livet såg ut för 2000 år sedan. Jag beskriver även av hur det esséiska samhället såg ut och hur människorna då upplevde romarnas ockupation av nuvarande landet Israel.  Marias son, Tomas, andliga lektioner och hans träning av Maria i hennes mediala förmågor, finns också med i berättelsen, berättar Agneta Bilker.

Vi bjuder på föreläsning, mingel och bubbel!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Läs mer om boken här:
Ystad, söndagen den 5 maj, kl 13–15Välkommen till Litteraturrundan 2024 i förlagets lokaler i Ystad, söndagen den 5 maj, kl 13–15!


Förlagshuset Siljans Måsar bjuder in till författarföreläsning i förlagets lokaler, Platinagatan 4 G, Ystad, kl 13–15!

Existentiell litteratur för hjärtats tidevarv. Öppet hus med författarsamtal, poesi, bokerbjudande och meditation. Har du författardrömmar, kolla in våra bokserier med författarutbildning! 

Goodiebag till alla som handlar en bok!

Hjärtligt välkommen!

YvonneBillesholm, lördagen den 4 maj, kl 16–19


Välkommen till Billesholm, lördagen den 4 maj – i sällskap med häxor och drakar!

KRAFTPLATSER

Program lördagen den 4 maj kl 16:00 – 17:30

16:00 Yvonne Frank Månsson från Förlagshuset Siljans Måsar hälsar välkomna och vägleder oss in i gemenskapen.

16:30 – 17.30 Möt författarna Shaeen Svanede och Yvonne Frank Månsson m fl

Plats: Utanför Liljans häxbod, Lantmannavägen 11, Billesholm. Vid dåligt väder kan evenemanget flyttas till annan plats.

Antalet platser är begränsat så kom i god tid.

Anmäl dig via: yvonne@siljansmasar.com

Arrangör: Förlagshuset Siljans Måsar

Goodiebag till alla som handlar en bok!

AVALONIA OCH DINOSAURIESJÖN

Idag är dagbrottet vattenfyllt, men med fantasins hjälp och Annika Andebarks berättelser färdas vi i tiden till Trias och Silur.

Program lördagen den 4 maj kl 17:30 – 19:00

17:30 Vandring från Liljans häxbod till dinosauriesjön. Fri Avalonia-Yoga för alla er som handlar en bok!

Ceremonier vid dinosauriesjön.

Arrangör: Avalonia TourSöndagen den 21 april, kl 11–14

Webbinarium med Astrologi, Hypnos och Meditation

Via Zoom

Söndagen den 21 april 2024, kl 11–14

Ett nytt och aktuellt webbinarium med frigörande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv – både för dig som har deltagit tidigare och som deltar för första gången!

Tre timmar med de aktuella energierna från astrologin, vad vi behöver jobba med just nu, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa, förverkliga och förundras över. Under 2024 tar vi för oss!

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med under 2024, Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Av Ivar får du bland annat lära dig om stjärnorna, förstå ditt ursprung, tolka din astrologiska karta och utveckla din personlighet, samt förhandsinformation om de astrologiska händelser under 2024. 

Med Ylva dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, sorg, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

Vi vill med detta webbinarium även betona vikten av att komma samman och finna styrkan i gemensamma handlingar och tankesprång. Vi kommer att ägna en stund åt gemensam healing till världen och tona in på fred och frihet – för allt och allas bästa!

Webbinariumet spelas in, så att du kan ladda ner det och kan se det när du önskar. Du får även manualer efter webbinariumet med allt vi har gått igenom.

Program:

11:00: Presentation av webbinariumet

11.10: Föreläsning och inspiration av Ivar

12.00: Tio minuters paus

12.10: Föreläsning om hur du upptäcker dina självläkande egenskaper via hypnos, med Ylva

13.00: Tio minuters paus

13.10: Meditation, automatisk skrift och numerologi med Yvonne

14:00: Avslutning

Zoom-länk mailas till dig senast dagen innan webbinariumet!

Vill du beställa din astrologiska karta samt stjärnfrörapport och galaktisk signatur, maila Ivar Kristoffersson: ivar@soulwarrior.se. Pris: 100:-

Hjärtligt välkommen!

Yvonne, Ylva och Ivar

Onsdagen den 17 april, kl 18.30–19.30

Författarworkshop för dig som vill förverkliga dina författardrömmar!

Via Zoom

Under 2024 ger vi ut tre olika bokserier, där du kan medverka som medförfattare. I bokprojekten ingår författarutbildning, allt för att du ska lära dig skriva och förbättra dina författaregenskaper.

Det är kostnadsfritt att delta. Maila oss, så skickar vi länken till Zoom-mötet:

yvonne@siljansmasar.com


6–7 aprilHarmoni Expo, Stockholm, den 6–7 april

Vi finns på mässan hela helgen, C-hallen,i monter 6B med mängder av fina bokerbjudande, författarskap och event.

Jättekul om vi syns där!

Yvonne


Söndagen den 31 mars, kl 14–16

MINGELFEST FÖR

Utveckla din spiritualitet – LUFT!

31 mars 2024, kl 14–16, på förlaget i Ystad

Medförfattare: Carola Nordqvist, Emma Vendel, Eva Grönwall, Kristoffer Ejebro, Lotte Wemmenborn, Micael Wigerud och Yvonne Frank Månsson

NÄR KÄRLEKEN VISAR VÄGEN 

Följ med på en upplysande resa genom din egen spiritualitet med hjälp av elementen. I boken samlas sju författare för att dela med sig av sin djupa visdom och unika livsinsikter. Innehållet är en bro över gränsen mellan det vardagliga och det översinnliga, där varje författare öppnar dörren till en rikare förståelse av vår inre värld. 

Genom personliga berättelser, beprövade metoder och värdefulla insikter guidar författarna dig genom en mångfald av ämnen – från meditation och andlighet till själslig tillväxt och meningsskapande. Var och en bjuder in dig att utforska din egen unika spirituella resa och upptäcka de kraftfulla verktyg som finns inom dig. 

Välkommen till en resa av förundran och upptäckt – och låt boken vara din guide till att utforska djupet av din egen spiritualitet!

Fritt inträde och vi bjuder på mingel, föreläsning och bubbel!

Yvonne


Påskhelgen 2024, kl 10–17


KONSTRUNDAN ÖSTERLEN 2024

Välkommen på Öppet hus i förlagets lokaler i Ystad, Platinagatan 4. 

Följ skyltar från Silvergatan.

Konstrundan Österlen

Linnea Frank Art Exhibition – Fotokonst på metall

BookOutlet samt flera boknyheter till specialpris!

29 mars – 1 april

Öppettider: 10–17

Välkommen!


Årets nyheter:

Torsdagen den 21 mars, kl 18–21Workshop med astrologi, hypnos och meditation

Via Zoom

Torsdagen den 21 mars 2024, kl 18–21


En ny och aktuell workshop med frigörande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv – både för dig som har deltagit tidigare och som deltar för första gången!

Tre timmar med de aktuella energierna från astrologin, vad vi behöver jobba med just nu, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa och förverkliga. Under 2024 tar vi för oss!

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med under 2024, Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Av Ivar får du bland annat lära dig om stjärnorna, förstå ditt ursprung, tolka din astrologiska karta och utveckla din personlighet, samt förhandsinformation om de astrologiska händelser under 2024. 

Med Ylva dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, sorg, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

Vi vill med denna workshop även betona vikten av att komma samman och finna styrkan i gemensamma handlingar och tankesprång. Vi kommer att ägna en stund åt gemensam healing till världen och tona in på fred – på alla plan!

Workshopen spelas in, så att du i lugn och ro ladda ner den och kan se den när du önskar!

Program:

18:00: Presentation av workshopen

18.10: Föreläsning och inspiration av Ivar

19.00: Tio minuters paus

19.10: Föreläsning om hur du upptäcker dina självläkande egenskaper via hypnos, med Ylva

20.00: Tio minuters paus

20.10: Meditation, automatisk skrift och numerologi med Yvonne

21:00: Avslutning

Zoom-länk mailas till dig senast dagen innan workshopen!

Vill du beställa din astrologiska karta samt stjärnfrörapport och galaktisk signatur, maila Ivar Kristoffersson: ivar@soulwarrior.se. Pris: 100:-

Hjärtligt välkommen!

Yvonne, Ylva och Ivar

Lördagen den 16 mars, kl 14–16


Utveckla din spiritualitet med hjälp av elementen!

Boksläpp 16 mars 2024, kl 14–16, av första delen i serien "Utveckla din spiritualitet”!

Medförfattare: Carola Nordqvist, Emma Vendel, Eva Grönwall, Kristoffer Ejebro, Lotte Wemmenborn, Micael Wigerud och Yvonne Frank Månsson

NÄR KÄRLEKEN VISAR VÄGEN 

Följ med på en upplysande resa genom din egen spiritualitet med hjälp av elementen. I boken samlas sju författare för att dela med sig av sin djupa visdom och unika livsinsikter. Innehållet är en bro över gränsen mellan det vardagliga och det översinnliga, där varje författare öppnar dörren till en rikare förståelse av vår inre värld. 

Genom personliga berättelser, beprövade metoder och värdefulla insikter guidar författarna dig genom en mångfald av ämnen – från meditation och andlighet till själslig tillväxt och meningsskapande. Var och en bjuder in dig att utforska din egen unika spirituella resa och upptäcka de kraftfulla verktyg som finns inom dig. 

Välkommen till en resa av förundran och upptäckt – och låt boken vara din guide till att utforska djupet av din egen spiritualitet!

Fritt inträde och vi bjuder på föreläsning, mingel och bubbel!

Yvonne


23 februari – 9 mars 2024


Magisk resa till kraftplatser i Sydafrika

Följ med på äventyr i Kapstaden, februari 2024!

FULLBOKAT!


Vi tar med dig på en meditations- och hypnosresa i Kapstaden under två veckor, 23 februari–9 mars 2024, där vi bland annat besöker heliga kraftplatser, utvecklar vår andlighet via meditationens och hypnosens befriande egenskaper, vandrar i uråldrig miljö och genomför ceremonier med mera.

Varje dag blir ett nytt äventyr! Vi bor i ett eget hus med pool i Haupt Bay i Kapstaden, och under dessa fjorton dagar kommer vi att besöka vingårdar, magiska trädgårdar, Lions head, Table mountain, pingvinstranden, Godahoppsudden, marknader med flera ställen. Det blir också tid för shopping och besök på fina restauranger. Varje morgon startar vi med meditation, Yoga och filosofiska samtal. Med vägledning via hypnosens egenskaper, kommer vi att frigöra våra inre krafter, lyfta oss ur gamla mönster och bejaka oss själva – för att komma hem igen med helt nya energier, livsglädje och frigjorda själar.


Boka din plats via:  yvonne@siljansmasar.com

Pris:  27 000:-/person, exklusive flygresan

Datum: 23 februari till 9 mars, inklusive tiden för flygresor

I priset ingår boende i dubbelrum, frukost, alla utflykter och inträden. Restaurangbesök, eventuella egna utflykter och inköp samt flygresan till och från Kapstaden tillkommer. Anmälningsavgift: 19 000:- betalas direkt vid bokning. Resterande belopp betalas under januari 2024. Hela programmet med upplägg och all information sänds ut efter bokning.


Ylva Wegler

Ylva är certifierad hypnoterapeut, transformativ coach, författare samt certifierad handledare i metoden för sorgbearbetning. Hon har arbetat med hälsa och personlig utveckling i större delen av sitt liv.


När Ylva födde sin första dotter började uppväxten med en mamma som led av återkommande psykotiska tillstånd hinna i kapp. I en förlossningsdepression som varade i fem år, förlorade Ylva viljan att leva. En inre resa tog sin början vilken resulterade i kunskaper om människans enorma potential. Kunskaper hon i dag använder för att optimera sina klienters liv.  


Hennes specialitet inom områdena mirakel och manifestation är varför vi inte har det vi önskar. När Ylva själv hamnade i en ekonomisk kris efter en separation och en långtidssjukskrivning var hon tvungen att ta reda på svaret för att lösa sin egen situation. Hennes erfarenheter och kunskaper använder hon i dag i sitt arbete med klienter och i föreläsningar om hur vi kan optimera våra liv och vårt välbefinnande.


I sitt författarskap skriver hon transparent och ärligt om vägen tillbaka från depression, fibromyalgi, PTSD och PMS/PMDS för att inspirera andra till att det faktiskt går att förändra sitt liv.


Yvonne Frank Månsson

Yvonne Frank Månsson driver Förlagshuset Siljans Måsar sedan 2008. Efter en bilolycka 1988, upptäckte hon sig meditationens läkande och utvecklande egenskaper. Med gedigen erfarenhet av företagande, personlig utveckling och andlig marknadsföring vill hon inspirera dig att nå balans i livet och bli framgångsrik utan att tappa bort dig själv och dina egna behov. Genom förlaget förverkligar hon andras författardrömmar, med fokus på det goda ordet. Hennes livsmål är att värna om den fysiska boken, om andlig medkänsla och välvilja samt att lyfta den medvetna, feminina skaparglädjen för samarbete, balans och förenande över alla gränser.  


2008 blev hon aktiverad med automatisk skrift och har sedan dess fått ta emot livsviktiga budskap – motivation till själsutveckling, medmänsklighet och respekt inför livet på jorden. Hennes andliga budskap finns att läsa i flera av hennes böcker samt via FB: Kreativt Systerskap.


Helgen, den 17–18 februari
Vi syns på Alternativmässan Göteborg!

Förlagshuset Siljans Måsar deltar på Alternativmässan, Excersishuset på Heden i Göteborg, helgen den 17–18 februari. Kom förbi, träffa våra författare och fynda böcker!

Öppettider:

Lördag: 17/2, kl 09.30–18.00
Söndag:18/2, kl 09.45–16.00Måndagen den 12 februari, kl 18.30–19.30


Författarworkshop för dig som vill förverkliga dina författardrömmar!

Via Zoom

Under 2024 ger vi ut tre olika bokserier, där du kan medverka som medförfattare. I bokprojekten ingår författarutbildning, allt för att du ska lära dig skriva och förbättra dina författaregenskaper.

Det är kostnadsfritt att delta. Maila oss, så skickar vi länken till Zoom-mötet:

yvonne@siljansmasar.com

Lördagen den 3 februari, kl 10–13


Workshop med astrologi, hypnos och meditation

Via Zoom

Lördagen den 3 februari 2024, kl 10–13

Workshop med frigörande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv!

Tre timmar med astrologi, planeternas betydelse i ditt liv, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa och förverkliga. 2024 tar vi för oss!

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med under 2024, Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Av Ivar får du bland annat lära dig om stjärnorna, förstå ditt ursprung, tolka din astrologiska karta och utveckla din personlighet, samt förhandsinformation om de astrologiska händelser under 2024. 

Med Ylva dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, sorg, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

PRIS: 400:- inkl moms

Zoom-länk mailas till dig efter bokning!

Vill du beställa din astrologiska karta samt stjärnfrörapport och galaktisk signatur, maila Ivar Kristoffersson: ivar@soulwarrior.se. Pris: 100:-Torsdagen den 1 februari, kl 17–18Releasefest på Vattumannen med Agneta Bravélius nya roman, "När slöjorna faller"!

Är det verkligen tillåtet att följa sina innersta drömmar? Är det inte lite väl egoistiskt att gå sin egen väg? Och måste man inte ha en god ekonomi för att kunna bejaka sig själv? Agneta Bravélius nya roman, "När slöjorna faller" tar med dig på ett äventyr som får dig att bejaka livet och träda in i din fulla potential.

Har du författardrömmar? Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde – vi bjuder på bubbel!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Måndagen den 15 januari 2024, kl 18.30–19.30


Författarworkshop för dig som vill förverkliga dina författardrömmar!

Via Zoom

Under 2024 ger vi ut tre olika bokserier, där du kan medverka som medförfattare. I bokprojekten ingår författarutbildning, allt för att du ska lära dig skriva och förbättra dina författaregenskaper.

Det är kostnadsfritt att delta. Maila oss, så skickar vi länken till Zoom-mötet:

yvonne@siljansmasar.comFörlagshuset Siljans Måsar – 2023


Här presenterar vi våra evenemang under året, med reservation för eventuella ändringar. Följ oss gärna på FaceBook samt Instagram. Länkarna nedan leder till program och/eller inbjudan. Kontakta oss gärna via: info@siljansmasar.com.

Välkommen till ett intressant år med existentiell litteratur för oss nyfikna!

Nu lyfter vi andligheten – tillsammans!

Yvonne


Torsdagen den 14 december, kl 18–20
Inbjudan till en liten skön paus mitt i julstöket!

Släpp stressen, tänk på dig själv och kom förbi på Julmeditation torsdagen den 14 december, kl 18–20, förlagets lokal, Platinagatan 4, Ystad! Det blir en gemensam meditation, där vi lyfter fram vår inre harmoni och tar för oss av livets goda. Några av våra författare berättar om sina verk och vi har även försäljning av våra böcker till magiska specialpriser.

Fritt inträde, vi bjuder på glögg och goodiebag till alla som handlar en bok!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 9 december, kl 16–18Turnén fortsätter: Nu släpper vi tredje boken i serien Mirakelkur för Själen – Gula boken!

Den 9 december 2023, kl 16–18 blir det releasefest med författarpresentation på MOVERI, Järntorgsgatan 12–14, Göteborg, med Ylva Wegler med vänner, författare till Mirakelkur för Själen. Gästförfattare: Stefan Karlsson, med sin nya roman "Bortom tårarna".

Har du författardrömmar? Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde!

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 9 december, kl 10–15

Workshop med hypnos och meditativa övningar

Moveri, Järntorgsgatan 12–14, Göteborg

9 december, kl 10–15


En workshop med spännande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv!

Dagen innehåller mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa och förverkliga. 

Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och förstärka kontakten med vårt sanna jag. Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Med Ylva dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

Program:

10:00: Presentation av dagen samt författartips

10.15: Föreläsning och inspiration av Ylva Wegler; om hur du upptäcker dina självläkande egenskaper via övningar i det hypnosiska tillståndet, trestegsraket för att rensa ut gamla mönster och för att ge plats för det nya – omprogramering för din nya intention!

13.00: Lunch: Ta gärna med egen lunch. Det går bra att äta på plats.

13.30: Djupgående och transformerande meditation, expansion av sinnet, vägledning via automatisk skrift, få tillgång till sanningen inom dig och möt ditt framtida jag samt numerologi med Yvonne.

15:00: Avslutning

Pris: 750:-/person inkl moms

Fika ingår i priset.

Anmälan är bindande, med 14 dagars ångerrätt.Torsdagen den 30 november, kl 17–18


Releasefest på Vattumannen av tredje boken i serien Mirakelkur för Själen – Gula boken!

Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen Stockholm med releasefest för Mirakelkur för Själen – Gula boken, med Ylva Wegler med vänner. Gästförfattare: Helena Ölmefur med boken "Hur driver du projekt?".

Har du författardrömmar? Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde – vi bjuder på bubbel!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 25 november, kl 15–17
Nu släpper vi tredje boken i serien Mirakelkur för Själen – Gula boken!

Den 25 november 2023, kl 15–17 arrangerar vi en författarpresentation på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö, med Ylva Wegler med vänner, författare till Mirakelkur för Själen.

Har du författardrömmar? Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde!

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 11 november, kl 10–18
NU FÖRSTÄRKER VI LJUSET – TILLSAMMANS

EN HELDAG FÖR GUDINNEKRAFTEN I DIG – 11:11 MED MEDITATION FÖR VÄRLDEN!

LILLEMOR GROTH, IVAR KRISTOFFERSSON, YVONNE FRANK MÅNSSON, YLVA WEGLER SAMT GÄSTFÖRELÄSARE INGELA FORS

FULLBOKAT!


11 november 2023, kl 10–18

(Insläpp från kl 09.00)

Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Odenplan, Sthlm

Varmt välkommen på en magisk dag med Energikalender för själen 2024! 

Pris: 1 350:-

Goodiebag till ett värde på över 650 kr ingår.

Boka in dig på en heldag, den 11/11, med fokus på ljuset, kärleken och Gudinnekraften! Vi kommer att gå igenom de universella energilagarna, stjärnornas visdom, kvantfysik och vad som händer 2024. Samtidigt möts vi för att stärka och lyfta varandra med hjälp av meditation och hypnosens underbara värld. Stora förändringar i samhället påverkar oss alla – och vi som har valt ljuset är här för att ge plats för den nya tiden. Nu tar vi ton – för kärleken!


Hela vinsten går direkt till barnhemmet i Nepal. Lunch och fika samt goodiebag ingår i priset. Anmälan är bindande. Kalendern ingår inte, men signerade exemplar av boken säljs på plats. 


Lillemor Groth redogör för de psykologiska och evolutionära aspekterna av astrologin. Hon visar hur stjärnhimlen evigt strävar efter att leda dig in på den väg som ger dig störst möjlighet att utnyttja din fulla potential, med ett mer medvetet liv och en större förståelse för vem du är, var du kommer ifrån och varför du finns här på jorden i denna tid. Du får praktiska råd hur du finner de goda tonerna i ditt liv och lär dig att sjunga själens egen sång. Samtidigt är du med och förändrar världen. 


Ivar Kristoffersson föreläser om stjärnorna, runor, kvantfysik, matematik, Venus möten med Solen och eklipserna hösten 2023 och våren 2024. Han tar även upp vår existens, kvantfysik, astrologi med mera – allt för att förbereda oss på vår inre urkraft som nu vaknar på allvar.


Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft: Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.


Med Ylva Wegler dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna och lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv. Övning i det hypnotiska tillståndet. Trestegsraket för att rensa ut gamla mönster och för att ge plats för det nya: Omprogramering för din högsta intention. 

Ingela Fors kommer att berätta om Hands in Unions arbete i Nepal. Ingela äger företaget Mötesforum Futura, har utvecklat metoden Medvetet Bemötande och är grundare och initiativtagare till Hands in Union.


Program:

09.00: Öppet hus med försäljning i utställarfoajén. Utdelning av goodiebags.

10.00: Lillemor, Ivar och Yvonne hälsar välkommen, presenterar dagen och berättar om kommande tider, inkl igångsättande energiövningar. Kort presentation av utställarna. Ingela Fors berättar om Hands in Union.

10.30: Fikapaus, med fotografering och försäljning i utställarfoajén.

10.45: Föreläsning med Ivar Kristoffersson

11.45: Föreläsning med Lillemor Groth

12.45: Lunch (ingår i priset)

13.30: Gästföreläsare Ylva Wegler

14.15: Ivar Kristoffersson berättar vidare om 2024

15.00: Fika (ingår i priset)

15.30: Lillemor föreläser vidare om 2024

16.15: Meditation för dig, för världen och för vår gemensamma framtid. Kanalisering, automatisk skrift och numerologi med Yvonne

17.10: Lillemor, Ivar och Yvonne sammanfattar, ger ut tips, råd och inspiration samt avslutar med överraskning.

18.00: Avslutning

Försäljning i utställarfoajén under hela dagen. I priset ingår lunch och fika samt goodiebag.


Boka din plats här:


Fredagen den 10 november, kl 17–18
Andlig dramatik, feminin åtrå, astrologi för 2024, Tarot och mirakler! 

Fredagen den 10 november fyller vi Vattumannen med författare från Siljans Måsar, för att berika och ge dig hopp och livsglädje inför framtiden.

Häng med, så lyfter vi andligheten tillsammans!

Vi bjuder på föreläsning, bubbel och mingel!

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!28–29 oktober


Harmoniexpo, Stockholm, den 28-29 oktober.

Vi finns på mässan hela helgen i monter 7B. Jättekul om vi syns där!

Yvonne


Lördagen den 21 oktober, kl 10–18
Workshop med astrologi, hypnos och meditativa övningar

Moveri, Järntorgsgatan 12–14, Göteborg

21 oktober, kl 10–18

FULLBOKAD!

En workshop med spännande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv!

Dagen innehåller astrologi, planeternas betydelse i ditt liv, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa och förverkliga. 

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med i detta liv, Ylva  Wegler visar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster för att förverkliga oss själva och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft:

Av Ivar får du bland annat lära dig om stjärnorna, förstå ditt ursprung, tolka din astrologiska karta och utveckla din personlighet, samt förhandsinformation om de astrologiska händelser under hösten och 2024. Du kommer att få din astrologiska karta, din galaktiska signatur samt stjärnfrörapport av honom i god tid innan. 

Med Ylva dyker vi in i hypnosens underbara värld, i det undermedvetna, det omedvetna, lär oss om vilka vi är som människor, vår potential till förändring i våra egna liv samt världen i stort. Vi går igenom: ensamhet, gamla mönster, karma, utvecklingssteg med mera. Du får lära dig hur du medvetandegör mönster, hur du löser upp dem och hur du skapar din framtid utifrån dessa nya förutsättningar.

Hur du kan ta vara på dina inre förmågor, förstå din egen kraft, ta emot universell intelligens, förena dig med Moder Jord och transformera ditt inre själv, tar Yvonne dig igenom – allt för att finna din egen inre sanning, att förverkliga i detta liv.

Program:

10:00: Presentation av dagen samt författartips

10.30: Föreläsning och inspiration av Ivar

11.30: Föreläsning om hur du upptäcker dina självläkande egenskaper via hypnos, med Ylva

12.30: Lunch: Ta gärna med egen lunch. Det går bra att äta på plats.

13.30: Föreläsning; Lär dig genvägen till manifestation genom det hypnotiska tillståndet, med Ylva

14.30: Trestegsraket för att rensa ut gamla mönster och för att ge plats för det nya, med Ylva:  Omprogramering för din nya intention!

15.30: Fika

16:00: Ivar går igenom astrologi och din karta: 

16.30: Meditation, automatisk skrift och numerologi med Yvonne

18:00: Avslutning

Pris: 990:-/person inkl moms

Heldags workshop, astrologiska kartor samt fika ingår i priset.

Boka här:


Den 8–9 oktober 2023


Kryssning med tidningen Nära, den 8–9 oktober. Det ska bli så kul att få träffa så många av er ombord! Vi ställer ut våra böcker, har med oss några av våra författare och tipsar om våra boknyheter!28 september – 1 oktoberBokmässan Göteborg: Monter F01:34

Vi finns i monter F01:34, plan 2, under Bokmässan Göteborg!
Kom förbi och häng med våra författare, kolla in boknyheter och våra superfina erbjudanden. Det blir magi!
Lördagen den 16 september, kl 10–18


WORKSHOP MED ASTROLOGI, HYPNOS OCH MEDITATIVA ÖVNINGAR

FULLBOKAT!

THE VAULT HOTEL, HELSINGBORG

16 SEPTEMBER, KL 10–18

En workshop med spännande ingredienser för dig som vill få fram det bästa av dig själv!

Dagen innehåller astrologi, mirakel, hypnosövningar med coachning, meditation, automatisk skrift, numerologi samt praktiska tips och övningar – allt för att återknyta kontakten med ditt sanna jag och det du är här för att skapa och förverkliga.

Ivar Kristoffersson visar oss vad stjärnor och planeter vill att vi ska jobba med i detta liv, Ylva  Weglervisar oss hur vi frigör och lyfter oss ur gamla mönster och Yvonne Frank Månsson ger meditativa verktyg till transformation och tankens utvidgande kraft.

Boka här:

Torsdagen den 14 september, kl 17–19


Förlagshuset Siljans Måsar gästar Bokhandeln i Ystad med debutanten Emelie Rudolph och hennes första bok "Den jag var", torsdagen den 14 september, kl 17–19.

Åtrå och självacceptans för ett rikare liv

Livet ska inte bara överlevas, utan levas fullt ut. Att acceptera sig själv och bejaka sin sexualitet är vägen till ett fullödigt liv, Det menar Emelie Rudolph i berättelsen Den jag var som nu ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

– Bokens yttre ram handlar om en grupp människor i en apokalyptisk framtid. Svek, sexuell dragningskraft och den ständiga frågan om vem kan man lita på, är frågor de brottas med. De kämpar för överlevnad men hoppas även på något mer av livet, berättar Emelie Rudolph.

Fritt inträde och vi bjuder på bubbel!

Välkommen!

Yvonne


2–3 september, kl 10–18

Alternativmässan, Göteborg


Torsdagen den 24 augusti, kl 17–18BOOKRELEASE PÅ VATTUMANNEN, TORSDAGEN DEN 24 AUG, KL 17–18!

PROJEKTLEDNINGOCH ANDLIG VÄGLEDNING!

Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen med releasefest för "Hur driver du projekt", av Helena Ölmefur samt "Örnens budskap", av Agneta Zetterlund.

Hur lyckas man egentligen med stora projekt? Helena Ölmefur fick frågan efter att ha lett flera framgångsrika projekt inom olika områden. Hon funderade ett tag och svarade med den självbiografiska nutidsberättelsen "Hur driver du projekt? Eller från KASS till KLASS”.

Med kärlek och nyfikenhet som utgångspunkt utforskar Agneta Zetterlund i boken, "Örnens budskap", nya sätt att leva, vara och samexistera. Du får följa med på en spännande färd bortom det vi ser, både inom dig själv och i universum. Allt med utgångspunkten att skapa bättre livsvillkor för oss själva och det omkring oss.

Fritt inträde – vi bjuder på bubbel!

Hjärtligt välkommen!


Lördagen den 19 augusti, kl 10–18


ASTROLOGISK WORKSHOP MED ENERGIKALENDERN FÖR SJÄLEN 2024

LILLEMOR GROTH, IVAR KRISTOFFERSSON OCH YVONNE FRANK MÅNSSON

Välkommen på releasefest och workshop i Norrköping, lördagen den 19 augusti 2023, kl 10–18: Oneness Norrköping, Spjutgatan 2.

NU FINNER DU DIN EGEN TON SOM DIN SJÄL VILL DANSA TILL!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Den 19 augusti 2023, kl 10–18 arrangerar vi en astrologisk workshop i samband med boksläppet av Energikalender för själen 2024 i Oneness-lokalen, Spjutgatan 2 i Norrköping.  Begränsat antal platser, så var ute i god tid. Anmälan är bindande. Kalendern ingår inte i priset, men signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur och själsfrörapport innan evenemanget. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Författarpresentation
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför året.
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften, det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss samt om din astrologiska karta.
  • Lunch mellan 12.30–13.30
  • Ivar och Lillemor redovisar för tiden vi upplever just nu och går igenom våra astrologiska kartor.
  • Privata sittningar: fem minuter hos antingen Lillemor eller Ivar
  • Under tiden håller Yvonne workshop i automatisk skrift samt numerologi.
  • Avslutande, gemensam meditation med Yvonne Frank Månsson.

Ingående information om din astrologiska karta, fem minuters egen personlig tolkning av din födelsekarta med Lillemor och Ivar, info om ditt själsfrö och din galaktiska kod samt specialmeditation med automatisk skrift med Yvonne, inklusive fika ingår.

PRIS: 990:-. 

Tillsammans bär vi varandra med glädje in i den nya tiden!

Lillemor, Ivar och Yvonne

Röster om våra workshops:

"Tack för en magisk workshop på Café Iris i Karlstad. Det var en berikande dag för både kropp och själ som kommer att ta tid att integrera. Allt klingade rent och klart i mig och väckte mitt intresse att lära mig mer." Berit von Scheven 

"Fantastisk givande och inspirerande workshop! Kan varmt rekommendera Yvonne och Siljans Måsars event!" Petra L

"En väldigt trevlig dag, välarrangerad, hjärtlig och varm. Mycket intressant innehåll, lärorikt och upplysande. En magisk dag helt enkelt! Tusen tack!" Louise R

Boka din plats här:


Lördagen den 5 augusti, kl 13–17


Lördagen den 5 augusti, kl 13–17, arrangerar vi en ceremoni-mediation för den nya tiden vid Siljan. Vi träffas hos vår författare, Catrin Skött, som har stuga precis vid vattnet, en mil norr om Rättvik. Ta med egen matsäck och kläder efter väder. Vi kommer att vara utomhus hela tiden. Möjlighet till bastu och bad finns. Läs mer om vägbeskrivningen och Catrins kurser här:

https://www.sehelalivet.nu

Evenemanget är kostnadsfritt! Vi har även försäljning av böcker, andlig konst mm.

Anmäl ditt intresse till: info@siljansmasar.com

Välkommen!

Yvonne 


Fredagen den 28 juli, kl 18–20


FÖRFATTARAFTON PÅ KONTUR, FREDAGEN DEN 28 JULI, KL 18–20!


Kom förbi och träffa några av våra författare, snacka författarskap, mingla och lyssna till spännande föredrag:


Medverkande författare: Levande i dödens omfamning, av Amanda Aaro, Mirakelkur för Själen – Orange boken, Ylva Wegler med medförfattare, Tarot Wheel of Fortune, av Caroline Benke med flera.


Plats: KonTur, Borgmästaregatan 24, Varberg

Fritt inträde – vi bjuder på fika!

Välkommen!

Lördagen den 1 juli, kl 14–16


Boksläpp på Vattumannen av andra boken i serien Mirakelkur för Själen – Orange boken!

Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen Stockholm med releasefest för Mirakelkur för Själen – Orange boken, med Ylva Wegler med vänner. Gästförfattare: Tina Ikonomidou samt Anna Hentilä Wretling.

Har du författardrömmar?

Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde – vi bjuder på bubbel!

Hjärtligt välkommen!


Onsdagen, den 28 juni, kl 18–20Turnén fortsätter: Nu släpper vi andra boken i serien Mirakelkur för Själen – Orange boken!

Den 28 juni 2023, kl 18–20 blir det releasefest med författarpresentation på MOVERI, Järntorgsgatan 12–14, Göteborg, med Ylva Wegler med vänner, författare till Mirakelkur för Själen samt Amanda Aaro, författare till Levande i dödens omfamning.

Har du författardrömmar?

Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde!

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Onsdagen den 21 juni, kl 18–20

Nu släpper vi andra boken i serien Mirakelkur för Själen – Orange boken!

Den 21 juni 2023, kl 18–20 arrangerar vi en författarpresentation på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö, med Ylva Wegler med vänner, författare till Mirakelkur för Själen samt Amanda Aaro, författare till Levande i dödens omfamning.

Har du författardrömmar?

Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde!

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


14th of June, 7 pm


Welcome wednesday, the 14th of june, at 7 pm CEST

The Spirit of Business in the Future is about being in touch with the soul, your inner voice and intuition in working life by listening to your longings, dreams and visions.

This book invites you to let intuition and spirituality be a natural part of business and working life in order to generate more energy, joy of life and magical results.

Meet, get inspirered and energized by all the seven authors at this online book launch.

It's free to join us, and please bring a glass of champagne or something else to drink, as we would like to toast together!

Book here:

Welcome!


Lördagen den 10 juni, kl 14–16


DRAKENERGI PÅ VATTUMANNEN!

Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen med releasefest för Levande i dödens omfamning, av Amanda Aaro, som handlar om modet att våga känna, synas och vara utan att fjättras av tankens makt. I magin som väcks ur tron på att det omöjliga är möjligt kan vi leva det liv som våra hjärtan önskar och längtar efter.

"Det finns en plats i livets hav där drakar flyger och träden går. Där magin flödar fritt och tidens klocka aldrig slår. I cirkelns mitt står du min vän och blickar ut över sanningen.”

Åsa Persson berättar om sina upplevelser av drakar från boken Kraftplatsernas magi och Nina Wedborn läser ur sin bok Nu dansar Draken. Räkna med kraftiga drakenergier – den feminina urkraften – som nu vill återta sin plats i våra liv!

Vi bjuder på bubbel, mingel och författarpresentation!

Hjärtligt välkommen!


Lördagen den 27 maj, kl 10–18
Fullbokad!

Astrologisk workshop med Energikalender för själen 2023

Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson

Välkommen till hotell Tylösand i Halmstad, lördagen den 27 maj 2023, kl 10–18!

NU LYFTER VI VARANDRA IN I GUDINNANS ENERGI!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden. Vi kommer att gå igenom vad vi har att vänta oss, hur vi kan förbereda oss och lyfta varandra. I priset ingår din astrologiska karta samt din galaktiska signatur och ett stjärnfröbesked om vilka stjärnor du kommer ifrån, vilka mailas ut före workshopen. Goodiebag ingår till alla!

Begränsat antal platser, så var ute i god tid. Anmälan är bindande. Kalendern ingår inte i priset, men signerade exemplar av boken säljs på plats. 

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Författarpresentation
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför året.
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften, det kosmiska läget; vad vi går igenom, vad vi har framför oss samt din astrologiska karta.
  • Lunch mellan 13.00–14.00, vilken ingår i priset
  • Ivar och Lillemor redovisar för tiden vi upplever just nu och går igenom våra astrologiska kartor.
  • Fika!
  • Privata sittningar: fem minuter hos antingen Lillemor eller Ivar
  • Under tiden håller Yvonne workshop i meditation, automatisk skrift samt numerologi.

Ingående information om din astrologiska karta, fem minuters egen personlig tolkning av din födelsekarta med Lillemor eller Ivar, info om ditt själsfrö och din galaktiska kod samt specialmeditation med automatisk skrift samt numerologi, med Yvonne, inklusive goodiebag, lunch och fika ingår.

Pris: 1 550:-

Boka tid

Vill du övernatta från fredagen till lördagen, med spa och middag, tillsammans med oss, kan du boka direkt via Hotell Tylösand och hänvisa till vår workshop:

Prisförslag: 1 144:- ex moms/person i dubbelrum. Frukost och spa ingår. Boka via: anders.nordstrand@tylosand.se

Tillsammans bär vi varandra med glädje in i den nya tiden!

Hjärtligt välkommen!

Lillemor, Ivar och Yvonne

Röster om våra workshops:

"Tack för en magisk workshop på Café Iris i Karlstad. Det var en berikande dag för både kropp och själ som kommer att ta tid att integrera. Allt klingade rent och klart i mig och väckte mitt intresse att lära mig mer." Berit von Scheven 


Söndagen den 7 maj, kl 13–15


Är du vår nya författare?

Har du författardrömmar? Söndagen den 7 maj, kl 13–15, under Litteraturrundan 2023, har vi Öppet hus på förlaget med författarsamtal, poesi, boknyheter, bokerbjudande och meditation. Kom förbi och träffa våra författare och ta del av författartips. Just nu söker vi nya författare till nästa antologi Mirakelkur för Själen – Gula boken! Kom förbi så berättar vi mer!

Vi bjuder på fika!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Lördagen den 6 maj, kl 10–17
HAR DU FÖRFATTARDRÖMMAR?

Välkommen på Meditations- och skrivarkurs i vackra Billesholm, lördagen den 6 maj, kl 10–17!

Program:

10.00: Samling under lindarna, Billesholmsvägen 62. Annika Andebark och Yvonne Frank Månsson tar med dig på en hisnande resa och lär ut automatisk skrift. Ta med block och penna samt något att sitta på.

11.00: Skrivarworkshop och övningar med Yvonne Frank Månsson. Ylva Wegler, projektledare för Mirakelkur för Själen, gästar och berättar om Gula boken. Är du vår nästa författare?

12.00: Vegetarisk lunch ingår

13.00: Filmvisning om Dinosaurie-utgrävningarna i Norra Albert. Författarpresentationer och bokerbjudanden i filmlokalen Cykelporten.

15.00: Meditations- och bastubad i Dinosauriesjön. Ta ett premiärdopp, meditera och basta vid randen av kontinenten Avalonia, som kolliderade med kontinenten Baltica för 430 miljoner år sedan.

Pris: 700:- inkl lunch och fika

Begränsat antal platser!

Hjärtligt välkommen!

Boka tidLördagen den 22 april, kl 11–12


Kom och träffa vår författare Anna Hentilä Wretling under vår workshop i Karlstad!

Hon berättar om sin bok "På min högra sida"; en sann berättelse:

"Den 7 oktober 2020, tog han sista andetaget. Medan jag satt och höll om honom och med hans panna mot min, försvann hans själ från hans kropp.  

Hur reser man sig igen efter att det otänkbara hänt? Hur går man vidare efter att ens tvillingsjäl tagit sitt sista andetag och lämnat jorden? Gör man som samhället tycker och låter andra bestämma över på vilket sätt man ska sörja, eller söker man sig inåt, till sin själ och låter den leda vägen efter att den första chocken lagt sig och egot skrikit klart?"


Lördagen den 22 april, kl 11–18


FULLBOKAT!

Välkommen på workshop i Karlstad, lördagen den 22 april 2023, kl 11–18: Iris Restaurang & Café, Kårgränd 4, Karlstad

NU LYFTER VI VARANDRA IN I GUDINNANS ENERGI!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Den 22 april 2023, kl 11–18 arrangerar vi en workshop i samband med Energikalender för själen 2023 på Iris Restaurang & Café i Karlstad.  Begränsat antal platser, så var ute i god tid. Anmälan är bindande. Kalendern ingår inte i priset, men signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur och själsfrörapport innan evenemanget. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Boktips från några av våra författare
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför året.
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften, det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss samt om din astrologiska karta.
  • Lunch mellan 12.30–13.30
  • Ivar och Lillemor redovisar för tiden vi upplever just nu och går igenom våra astrologiska kartor.
  • Privata sittningar: fem minuter hos antingen Lillemor eller Ivar
  • Under tiden håller Yvonne workshop i automatisk skrift samt numerologi.
  • Avslutande, gemensam meditation med Yvonne Frank Månsson.

Ingående information om din astrologiska karta, fem minuters egen personlig tolkning av din födelsekarta med Lillemor och Ivar, info om ditt själsfrö och din galaktiska kod samt specialmeditation med automatisk skrift med Yvonne ingår.

Pris: 900:-

Boka här:


7–10 april, kl 10–17
KONSTRUNDAN ÖSTERLEN 2023

Välkommen på Öppet hus i förlagets lokaler i Ystad, Platinagatan 4. Följ skyltar från Silvergatan.

Konstrundan Österlen

Linnea Frank Art Exhibition – Fotokonst på metall

BookOutlet samt flera boknyheter till specialpris!

7–10 april

Öppettider: 10–17


Skärtorsdagen, den 6 april, kl 18–20Kom och träffa Caroline Benke och hennes aktuella Tarotlek Wheel of Fortune på förlaget i Ystad, Platinagatan 4 G, skärtorsdagen, den 6 april, kl 18–20!

Wheel of Fortune TAROT bjuder in dig att ta del av de gamla visdomarna och kunskaperna som finns dolda i tarotkortens mystik.

Genom nya moderna och uppdaterade illustrationer blir kortens budskap tydliga och lättillgängligt för alla. En tarotlek för vår tid med samtida bilder och symboler.

Caroline Benke är utbildare och författare på Nurture by Nature där hon skapar och utvecklar utbildningar inom alternativa metoder för hälsa och välmående.

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Lördagen den 25 mars, kl 11–18


FULLBOKAT!

Välkommen på workshop i Kalmar, lördagen den 25 mars 2023, kl 11–13.30: Laxöringen Konferens, Trädgårdsgatan 12, Kalmar!

NU LYFTER VI VARANDRA IN I GUDINNANS ENERGI!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Den 25 mars 2023, kl 11–13.30 arrangerar vi en workshop i samband med Energikalender för själen 2023 på Trädgårdsgatan 12 i Kalmar.  Begränsat antal platser, så var ute i god tid. Anmälan är bindande. Kalendern ingår inte i priset, men signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur innan evenemanget. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Boktips från några av våra författare
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften, det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss samt om din astrologiska karta.
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför det nya året.
  • Avslutande, gemensam meditation med Yvonne Frank Månsson.

SAMMA DAG ARRANGERAR VI EN SPECIAL-WORKSHOP I SAMMA LOKAL, KL 15–18:

Ingående information om din astrologiska karta, fem minuters egen personlig tolkning av din födelsekarta med Lillemor och Ivar, info om ditt själsfrö och din galaktiska kod samt special-meditation med automatisk skrift med Yvonne. Pris: 600:-. Evenemanget faktureras. Anmäl ditt intresse till: yvonne@siljansmasar.com. 

Boka här:


Lördagen den 11 mars, kl 12–13

KVINNOKRAFT I VARDANDE, LÖRDAGEN DEN 11 MARS, KL 12–13 PÅ KONTUR I VARBERG!

Kvinnligt författarskap 

Lillemor Groth: Berättar om den astrologiska väderleken 2023–2024 samt om den växande feminina kraften i världen.

Caroline Benke: Presenterar en ny Tarotlek för vår tid och berättar om hur vi kan använda urgammal visdom på och vår inre kraft på ett nytt sätt.

Åsa Danielson Grimpe: Pratar om den feminina kraften, Moder Jord, urkraften och vår tid.

Yvonne Frank Månsson: Berättar om den inre feminina rösten, om systerskap och om framtidens företagsanda.

Plats: KonTur, Borgmästaregatan 24, Varberg

Fritt inträde!

Välkommen!


Torsdagen den 9 mars, kl 17–18
Inbjudan!

Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen med releasefest för Där duvorna sover, av Camilla Danilda, känd från Magic Vegan-kokböckerna samt en helt ny och aktuell Tarotkortlek Wheel of Fortune, av Caroline Benke.

Vi bjuder på bubbel mingel och författarpresentation!

Hjärtligt välkommen!

Eva & YvonneHelgen, den 18–19 februari


Förlagshuset Siljans Måsar deltar på Alternativmässan, Excersishuset på Heden i Göteborg, helgen den 18–19 februari. Kom förbi, träffa våra författare och fynda böcker!

Öppettider:

Lördag: 18/2, kl 09.30–18.00
Söndag:19/2, kl 09.45–15.00


15 februari – 1 mars 2023

Möte med det andliga i Sydafrika 

Följ med på ett andligt retreat i Kapstaden i februari 2023 

Under 14 dagar får du möjlighet att möta naturandar och naturväsen på plats, meditera, skriva och uppleva Sydafrika på ett lite annorlunda vis. Varje dag kommer att bjuda på nya äventyr och nya överraskningar. 

Vi kommer att vandra uppe i bergen, åka på safari, besöka vingårdar och andra natursköna kraftplatser. Genom vår guidade hjälp kommer du få möta de naturandar och naturväsen som finns på de olika platserna vi besöker. Du kommer även få möta en inhemsk schaman och få andas Afrikas starka, feminina kraft. Vi bor i en fantastisk villa med stora utrymmen och egen pool och en natt kommer vi tillbringa på safarit tillsammans med de vilda djuren. Vi avslutar äventyret på Table Mountin som besitter en naturande med stor kraft och visdom. Det här kan bli en livsavgörande resa som kan komma att förvandla ditt liv. Det kommer även att finnas tid för avkoppling och egna utflykter om så önskas. 

Cirkapris är 29 000 kr per person (beroende på valutakurs). 

Anmälningsavgiften är 20 000 kr, resterande betalas in strax innan avresan. Priset inkluderar mat och boende (del i dubbelrum, för enkelrum tillkommer en kostnad på 500 kr/natt) samt alla utflykter. Det som tillkommer är restaurangbesök, eventuellt egna utflykter och inköp samt flygresan till och från Kapstaden.

Boka din plats till Åsa på: asa.danielsongrimpe@gmail.com. Fullbokat!


Lördagen den 4 februari, kl 11–12


Författar- och skrivarkurs

Har du varit med om en extraordinär händelse eller rent av ett mirakel du tror kan inspirera andra? Välkommen att delta på vår författar- och skrivarkurs med Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson och få reda på hur du kan utveckla ditt författarskap! 

Vill du delta i nästa bok i serien om Mirakelkurer? Lyssna och lär om författarskapet och få en inblick hur det går till att ge ut en bok. Mirakelkur för Själen innehåller sanna, inspirerande och hoppingivande mirakelberättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor som upplevt extraordinära händelser, och vi söker nu nya författare till nästa bok. Vi går igenom skrivar- och författartips och du kan ställa frågor. 

Maila ditt intresse till: yvonne@siljansmasar.com så får du länken!

Kursen är kostnadsfri!

Välkommen!
Bok- & Poddfestival i Norrköping

Lördagen den 28 januari, kl 10–16, medverkar Förlagshuset Siljans Måsar på Bok- och Poddfestivalen, Louis De Geer-hallen, Norrköping, med flera av våra författare!

Passa på att fynda signerade böcker, kolla in våra boknyheter och lyssna på författarsamtal.Torsdagen den 26 januari, kl 18–19.30


Vintermeditation med Book-Outlet!

Välkommen på vintermeditation och specialerbjudande på flera av våra böcker i förlagets lokaler, Platinagatan 4, Ystad, torsdagen den 26 januari, kl 18–19.30!

Fritt inträde och vi bjuder på enkel fika!

Hjärtligt välkommen!

YvonneLördagen den 21 januari 2023, kl 12–15 samt 16–18
Astrologisk workshop

Den 21 januari 2023, kl 12–15 arrangerar vi en astrologisk workshop med Energikalender för själen 2023 på Gamla Elverket  i Falun. 

Begränsat antal platser, så var ute i god tid. Signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur innan evenemanget. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Våra författare berättar om våra senaste boknyheter!
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften och det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss.
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför det nya året.
  • Avslutande, gemensam meditation med  budskap, med Yvonne Frank Månsson.

Samma dag arrangerar vi en special-workshop i samma lokal, kl 16–18, med personliga tolkningar av din födelsekarta, ditt själsfrö samt galaktiska kodning av Lillemor och Ivar och special-meditation med automatisk skrift, med Yvonne. Pris: 600:-. Anmäl ditt intresse till: yvonne@siljansmasar.com. Evenemanget faktureras.

Boka här:


Torsdagen den 19 januari, kl 18–20

Författar- och skrivarkurs

Välkommen att lyssna till författarna Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson och få reda på hur även du kan bli författare! 

Vill du delta i nästa bok i serien om Mirakelkurer? Kom, lyssna och lär om författarskap! Mirakelkur för Själen innehåller sanna, inspirerande och hoppingivande mirakelberättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor som upplevt extraordinära händelser. Under kvällen går vi igenom skrivar- och författartips och du kan ställa frågor. 

Vi presenterar även vår nya titel Där duvorna sover, av Camilla Danilda, som kommer att berätta om sitt författarskap! Vi bjuder på enkel fika!

Vill du delta i nästa bok i serien om Mirakelkurer? Kom, lyssna och lär om författarskap!

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23, Sthlm.

Pris: 300:- (Swish 123 114 60 00)

Maila ditt intresse till: yvonne@siljansmasar.com
Lördagen den 14 januari, kl 14–16Har du författardrömmar?

Den 14 januari 2023, kl 14–16 arrangerar vi en författarpresentation på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö, med Ylva Wegler med vänner, författare till Mirakelkur för Själen samt Tina Ikonomidou, författare till Livets alkemi.

Kom och lyssna på vår intressanta författarpresentation, mingla och få tips om hur du kan förverkliga dina författardrömmar!

Fritt inträde!

Vi bjuder på enkel fika!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Förlagshuset Siljans Måsar – 2022

Här presenterar vi våra evenemang under året, med reservation för eventuella ändringar. Följ oss gärna på FaceBook samt Instagram. Länkarna nedan leder till program och/eller inbjudan. Kontakta oss gärna via: info@siljansmasar.com.

Välkommen till ett intressant år med existentiell litteratur för oss nyfikna!

Yvonne

Onsdagen den 14 december, kl 18–20Vill du få budskap från stjärnorna?

Onsdagen den 14 december, kl 18.00–20.00 arrangerar vi en julmeditation med automatisk skrift på Hälsans Hus, Fjällgatan 23 på Söder i Stockholm.

Ta med papper och penna och kom förbi, så upplever vi en magisk meditation tillsammans, där du får lära dig att ta emot automatisk skrift.

Du kommer att få ta del av hur man tar emot automatisk skrift, aktiveras för detta, och du får även en manual via mail efteråt.

Har du författardrömmar? Ylva Wegler gästar oss och berättar om mirakelböckerna, där du har möjlighet att få medverka med ett kapitel under 2023.

Vi bjuder på enkel fika och vi har bokförsäljning på plats!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Boka här:


Lördagen den 10 december, kl 13–16


Den 10 december, kl 13–16 arrangerar vi en special-workshop i förlagets lokaler i Ystad, Platinagatan 4 G, i samband med Energikalender för själen 2023

PRIS: 900:-

Det blir en kort bokrelease med bubbel, sedan föreläsning, kosmisk väderlek, stjärnornas betydelse, automatisk skrift samt meditation. Få din personliga läsning av din astrologska karta på plats. Kartor, galaktiska signaturer samt info om själsfrö mailas innan. 

Signerade böcker säljs på plats. Vi bjuder på fika! 

OBS! Begränsat antal platser. Maila: yvonne@siljansmasar.com  för att boka plats! 

Evenemanget faktureras.
Välkommen på julmingel på förlaget i Ystad!

Vi bjuder på författarpresentation, tipsar om våra boknyheter och har ett stort bord med book-outlet. Kom förbi och fynda signerade julklappar till kanonpriser!

Vi bjuder på glögg och pepparkakor!

Författare på plats: Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson, Åsa Persson m fl.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Torsdagen den 8 december, kl 17–18


Välkommen på releasefest för våra nya titlar "Tarotkometen", av Ingrid Juliusson, "Mirakelkur för Själen", av Ylva Wegler med flera, "Livets alkemi" av Tina Ikonomidou samt "På min högra sida", av Anna Hentilä Wretling, torsdagen den 8 december, kl 17–18 på  Vattumannen, Stockholm!

Vi bjuder på bubbel, mingel och författarföreläsning! Passa på att fynda signerade klappar till jul!

Fritt inträde!

Välkommen!

Yvonne

Torsdagen den 1 december, kl 18–20


Välkommen på workshop på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, torsdagen den 1 december, kl 17.30–20 

Pris: 300:- 

NU LYFTER VI VARANDRA IN I GUDINNANS ENERGI!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Begränsat antal platser, så var ute i god tid. 

Boka här:

Signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Workshop kl 18: Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften och det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss.
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför det nya året.
  • Avslut med gemensam meditation med universella toner och budskap, genom Yvonne Frank Månsson.

Torsdagen den 1 december, kl 17.30–18.15


Välkommen på bokrelease!

Nu släpper vi "Livets alkemi" av Tina Ikonomidou samt "På min högra sida, av Anna Hentilä Wretling.

Plats: KonTur, Borgmästaregatan 24, Varberg

Tid: kl 17.30 – 18.15

Kom och lyssna på vår författarpresentation, mingla och passa på att handla signerade böcker till jul!

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen, den 26 november, kl 14–17

Den 26 november, kl 14–17 arrangerar vi en special-workshop på Göteborgs Holistiska Center, Pilgatan 2 A, i och med boksläppet av Energikalender för själen 2023

Pris: 900:-

Föreläsning, kosmisk väderlek, stjärnornas betydelse, automatisk skrift samt meditation. Få din personliga läsning av din astrologiska karta på plats. Kartor, galaktiska signaturer samt besked om ditt själsfrö mailas innan. Signerade böcker säljs på plats. Vi bjuder på fika!

OBS! Begränsat antal platser. 

Maila: yvonne@siljansmasar.com  för att boka plats! 

Evenemanget faktureras.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du all information: yvonne@siljansmasar.com

Yvonne

Lördagen den 26 november, kl 12.30–14.00


Välkommen på bokrelease!

Nu släpper vi årets kanske viktigaste julklapp, "Mirakelkur för Själen" av Ylva Wegler med flera medförfattare!

Plats: Holi, Pilgatan 2 A, Göteborg

Tid: kl 12.30 – 14.00

Kom och lyssna på författarpresentation, mingla och passa på att handla signerade böcker till jul! Vi bjuder på bubbel!

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Fredagen den 25 november, kl 17.30–20


Välkommen på workshop i Surte, fredagen den 25 november, kl 17–20, 

Surte Kraftstation, Bruksvägen 4, Göteborg. 

Pris: 300:- 

NU LYFTER VI VARANDRA IN I GUDINNANS ENERGI!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Begränsat antal platser, så var ute i god tid. 

Boka här:

Signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:


  • Bokrelease och författarföreläsning, kl 17.30–18.15
  • Workshop kl 18.15: Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften och det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss.
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför det nya året.
  • Avslut med gemensam meditation med universella toner och budskap, genom Yvonne Frank Månsson.
Fredagen den 25 november, kl 17.30–18.15Välkommen på bokrelease!

Nu släpper vi "Livets alkemi" av Tina Ikonomidou samt "På min högra sida, av Anna Hentilä Wretling.

Plats: Surte Kraftstation

Tid: kl 17.30 – 18.15

Kom och lyssna på vår författarpresentation, mingla och passa på att handla signerade böcker till jul!

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!


Yvonne


Fredagen den 11 november, kl 18–20FULLBOKAT!

Den 11 november, kl 18–20 arrangerar vi en special-workshop på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö, i samband med Energikalender för själen 2023

PRIS: 900:-

Föreläsning, kosmisk väderlek, stjärnornas betydelse, automatisk skrift samt meditation. Få din personliga läsning av din astrologska karta på plats. Kartor, galaktiska signaturer samt själsfrö-karta mailas innan. Signerade böcker säljs på plats. Vi bjuder på fika! OBS! Begränsat antal platser. Maila: yvonne@siljansmasar.com  för att boka plats! Evenemanget faktureras.


Fredagen den 11 november, kl 17.45


Välkommen på bokrelease!

Nu släpper vi På min högra sida, av Anna Hentilä Wretling samt Energikalender för själen 2023 – för er som bor i Malmö!

Plats: Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö

Tid: kl 17.45 – 18.15

Vi bjuder på bubbel, mingel och en liten kort författarpresentation!

Fritt inträde!


Vattumannen, den 29 oktober, kl 13–16FULLBOKAT!

Den 29 oktober, kl 13–16 arrangerar vi en special-workshop på Vattumannen i och med boksläppet av Energikalender för själen 2023

Vi kommer att arrangera fler workshops under hösten!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du all information: yvonne@siljansmasar.com

Yvonne


Vattumannen, lördagen den 29 oktober, kl 12–13


Välkommen på releasefest för våra nya titlar "Leva centrerad", av Love Nicklasson, "Kraftplatsernas magi", av Åsa Persson samt "Energikalender för själen 2023", av Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson, lördagen den 29 oktober, kl 12–13 Vattumannen, Stockholm!

Vi bjuder på bubbel, mingel och författarföreläsning!

Fritt inträde!

Välkommen!

Yvonne


Hälsans Hus, fredagen den 28 oktober, kl 18–20

FULLBOKAT!

Workshop – Energikalender för själen 2023

Hälsans hus, Fjällgatan 23 B, fredagen den 28 oktober, kl 18–20

NU LYFTER VI VARANDRA!

Intressanta tider väntar oss alla, och tillsammans kan vi lyfta vår energi och balans för att ta steget in i den nya tiden.

Den 28 oktober, kl 18–20 arrangerar vi en workshop i och med boksläppet av Energikalender för själen 2023 på Hälsans Hus i Stockholm.  Begränsat antal platser, så var ute i god tid. 

Boka här:

Signerade exemplar av boken säljs på plats. När du har betalt workshopen, kan du maila oss dina födelsedata, klockslag samt födelseort, så kommer du att få din personliga, astrologiska karta samt din galaktiska signatur. Mail: karta@siljansmasar.com

Program:

  • Yvonne Frank Månsson hälsar välkommen och går igenom programmet. 
  • Lillemor Groth berättar om Gudinnekraften och det kosmiska läget; vad vi går igenom och har framför oss.
  • Ivar Kristoffersson berättar om stjärnorna, den galaktiska signaturen och personliga erfarenheter av astrologi inför det nya året.
  • Gemensam meditation med universella toner och budskap, genom Yvonne Frank Månsson.
  • Sammanfattning och avslut


Billesholm, lördagen den 15 oktober


Lördagen den 15 oktober släpper vi den efterlängtade Energikalender för själen 2023, med  föreläsningar i Skeneholmssalen, Billesholm (mittemot stationen).

Det är ett fullspäckat program hela dagen med programmet: "Ta för dig"!

Läs mer här:

Det finns platser kvar till workshopen med Lillemor Groth och Ivar Kristoffersson, kl 15–17!

Maila mig för att boka plats: yvonne@siljansmasar.com
Nya Andrum, Malmö, 

torsdagen den 6 oktober, kl 18–20VÄLKOMMEN PÅ FÖRFATTARLEDD WORKSHOP MED INSPIRATION FRÅN BOKEN "LEVA CENTRERAD" AV LOVE NICKLASSON, DEN 6 OKTOBER, KL 18–20, NYA ANDRUM, ROSLINS VÄG 3, MALMÖ!

Love Nicklasson blandar teori och praktiska övningar ur sin bok "Leva centrerad". Det blir filosofiskt, existentiellt och livsbejakande för dig som känner att livet springer på utan hejd – rakt in i framtiden!

Workshopen är kostnadsfri!

Pris signerad bok: 249:-

Anmäl dig via:

info@siljansmasar.com

OBS! Begränsat antal platser

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!22–25 september

Bokmässan Göteborg!

Vi finns i monter F01:34, på andra plan.  Kom och hälsa på oss, träffa flera av våra författare och fynda böcker i mängder!Torsdagen den 15 september, kl 16–18


Torsdagen den 15 september har vi bokrelease i Malmö för vår nya titel "Framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition"!

Det här är för dig som vill ta klivet in i framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition!

Funderar du också på hur framtidens företagsanda kommer att påverka ditt liv och ditt företagande? Hur kommer den nya tiden att få oss att växa som medmänniskor? Med boken ”Framtidens företagsanda" vill vi så frön av inspiration och tillsammans med dig ta steget in i framtiden redan nu. Kom och träffa oss författare när vi bjuder på guldklimpar från var och ett av våra kapitel som tillsamman ger dig en kick in i den morgondag som vi skapar tillsammans.

Författare: Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson. Samtliga författarinnor har bidragit med sina unika perspektiv, kompetenser och erfarenheter i separata kapitel som på ett magiskt sätt har vävts samman till en handbok för hur vi skapar en ny framtid och ett nytt sätt att leva.

Anmäl dig här:

Hjärtligt välkommen!


Torsdagen den 8 september, kl 17–19Välkommen på vår författar-workshop med Love Nicklasson, Carina Gunnarsdotter och Frida Alsterlund, den 8 september, kl 17–19 i förlagets lokaler i Ystad!

Vi bjuder på en författarledd workshop med inspiration från böckerna "Leva centrerad" och "Framtidens företagsanda".

Love Nicklasson blandar teori och praktiska övningar ur sin bok "Leva centrerad". Det blir filosofiskt, existentiellt och livsbejakande för dig som känner att livet springer på utan hejd – rakt in i den nya tiden!

Carina Gunnarsdotter inspirerar till mer hållbarhet i olika dimensioner ur boken "Framtiden företagsanda", där hon är medförfattare. Hon kommer att gå igenom hur du hittar nya perspektiv och vägar att nå din fulla potential.

Frida Alsterlund vill bidra till att skapa en värld där människor lever i balans och harmoni med djur och natur, följer sitt hjärta och står i sitt ljus, vilket hon kommer att inspirera oss med.

Workshopen är kostnadsfri!

Signerade böcker finns till försäljning på plats. 

Anmäl dig via: info@siljansmasar.com

OBS! Begränsat antal platser

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


3–4 september


Välkommen att hälsa på i vår monter under Alternativmässan i Göteborg, helgen den 3–4 september. Flera av våra författare medverkar och vi kommer att ha specialpriser på mängder av böcker.

Öppettider: Lördagen den 3 september, kl 09.30–18.00

Söndagen den 4 september, kl 10–18

Välkommen!Fredagen den 2 september, kl 15–17Fredagen den 2 september har vi bokrelease i Göteborg för vår nya titel "Framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition"!

Det här är för dig som vill ta klivet in i framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition!

Funderar du också på hur framtidens företagsanda kommer att påverka ditt liv och ditt företagande? Hur kommer den nya tiden att få oss att växa som medmänniskor? Med boken ”Framtidens företagsanda" vill vi så frön av inspiration och tillsammans med dig ta steget in i framtiden redan nu. Kom och träffa oss författare när vi bjuder på guldklimpar från var och ett av våra kapitel som tillsamman ger dig en kick in i den morgondag som vi skapar tillsammans.

Författare: Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson. Samtliga författarinnor har bidragit med sina unika perspektiv, kompetenser och erfarenheter i separata kapitel som på ett magiskt sätt har vävts samman till en handbok för hur vi skapar en ny framtid och ett nytt sätt att leva.

Anmäl dig här:

Hjärtligt välkommen!


Lördagen den 27 augusti, kl 12–13


Välkommen på releasefest för vår nya titel "Framtidens företagsanda", lördagen den 27 augusti, kl 12–13 på Vattumannen, Stockholm!

Författare: Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson. Samtliga författarinnor har bidragit med sina unika perspektiv, kompetenser och erfarenheter i separata kapitel som på ett magiskt sätt har vävts samman till en handbok för hur vi skapar en ny framtid och ett nytt sätt att leva.

Vi bjuder på bubbel, mingel och författarföreläsning!

Välkommen!

Yvonne


Fredagen den 26 augusti, kl 15–17Fredagen den 26 augusti har vi bokrelease för vår nya titel "Framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition"!

Det här är för dig som vill ta klivet in i framtidens företagsanda – i kontakt med energi, magi och intuition!

Funderar du också på hur framtidens företagsanda kommer att påverka ditt liv och ditt företagande? Hur kommer den nya tiden att få oss att växa som medmänniskor? Med boken ”Framtidens företagsanda" vill vi så frön av inspiration och tillsammans med dig ta steget in i framtiden redan nu. Kom och träffa oss författare när vi bjuder på guldklimpar från var och ett av våra kapitel som tillsamman ger dig en kick in i den morgondag som vi skapar tillsammans.

Författare: Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Marjo Särkimäki Saramaa, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson. Samtliga författarinnor har bidragit med sina unika perspektiv, kompetenser och erfarenheter i separata kapitel som på ett magiskt sätt har vävts samman till en handbok för hur vi skapar en ny framtid och ett nytt sätt att leva.

Anmäl dig här:

Hjärtligt välkommen!

Söndagen, den 21 augusti, kl 11–18På söndag, den 21 augusti, kl 11–18 finner du flera av våra författare på Drottninggatan/Kungsgatan under Stockholms Bokbord. 

Välkommen att kolla in våra böcker och träffa några av våra författare!

Läs mer här:

Torsdagen den 11 augusti, kl 18–20Är du intresserad av att lära dig leva mer centrerat! 

Välkommen på föreläsning på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, torsdagen den 11 augusti, kl 18–20!

Love Nicklasson berättar om sin nya bok "Leva centrerad" och tipsar oss om filosofisk, existentiell och livsbejakande läsning för dig som känner att livet springer på utan hejd. Vi avslutar med en liten meditation! 

Fritt inträde och fika ingår samt vår goodiebag till alla som handlar en bok.

Universums grundton är harmoni, vilken är din?

Gästförfattare: Tove Noxfeld

Varmt välkommen!

Yvonne


Fredagen den 5 augusti, kl 13–17


Fredagen den 5 augusti, kl 13–17, arrangerar vi en ceremoni-mediation för den nya tiden vid Siljan. Vi träffas hos vår författare, Catrin Skött, som driver målarkurser och som har stuga precis vid vattnet, en mil norr om Rättvik. Ta med egen matsäck, sittunderlag, papper och penna och kläder efter väder. Vi kommer att vara utomhus hela tiden. Möjlighet till bad finns. Läs mer om vägbeskrivningen och Catrins kurser här:

https://www.sehelalivet.nu/products/retreat-i-siljans-ro

Evenemanget är kostnadsfritt! Vi har även försäljning av böcker, andlig konst mm.

Anmäl ditt intresse till: info@siljansmasar.com

Välkommen!

Yvonne


Söndagen den 10 juli, kl 15–21Den 10 juli deltar vi på LivsVatten-festivalen i Varberg, där all försäljning går till barnen i Afrika. Välkommen att fynda böcker!

Tid: 15–21

Läs mer på: https://www.livsvatten.com


Torsdagen den 30 juni, kl 19–21


Välkommen på BOKfest i förlagets nya lokaler i Ystad, torsdagen den 30 juni, kl 19–21!

Kom och träffa flera av våra författare, mingla, kolla in våra boknyheter och passa på att fynda böcker till sommarläsningen! Vi bjuder på bubbel, fika och avslutar aftonen med en sommarmeditation!

Fritt inträde!

YvonneTorsdagen den 16 juni, kl 18–19


Välkommen på releasefest för vår nya titel "Portalen", av Annika Hjelmqvist Sjöholm, torsdagen den 16 juni, kl 18–19 på Vattumannen, Stockholm!

Vår gästförfattare, Malin Forsén, presenterar sin nya bok "Omgiven av kärlek" och vi kommer även att presentera Claus Perssons bok "Medvetandet, universum och existensen".

Vi bjuder på bubbel, mingel och författarföreläsning – och har självklart specialpris på böckerna!

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:

Torsdagen den 9 juni, kl 18–20


Välkommen på releasefest för vår nya titel "Medvetandet, universum och existensen", av Claus Persson, torsdagen den 9 juni, kl 18–20 på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö.

Vi bjuder på bubbel, mingel och vår goodiebag till alla som handlar en bok.

Anmäl dig via: info@siljansmasar.com

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:


Onsdagen den 25 maj, kl 18–20Välkommen på författarafton på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, onsdagen den 25 maj, kl 18–20!

Vi tipsar om sommarens boknyheter,  samtalar om livet och avslutar med en inspirerande sommarmeditation! Fritt inträde och fika ingår samt vår goodiebag till alla som handlar en bok.

Medverkande författare: Göran Lövgren, Claus Persson, Tove Noxfeld och Åsa Danielson Grimpe

Varmt välkommen!

Yvonne


Litteraturrundan 7–8 maj, kl 14–16


Välkommen till Litteraturrundan Österlen 2022

Det är föränderliga tider, och vi är många som kan behöva hopp och tröst. Följ med oss under Litteraturrundan för det enkla nöjet av en dikt, ett gott ord, berättelser, insikter,  inre balans och samtal.  

Lördag & söndag: 14–16

14.00: Yvonne presenterar dagens program med mingel, fika, bokerbjudande och visar upp boknyheter.

14.30: Nanna Aida Svendsen delar med sig av inspiration från själen, och kontakt med sitt inre. Hon läser även dikter ur sin poesisamling, att begrunda med hjärtat, och  inbjudar till en djupare konversation , där du kan delta i samtalet. Nanna förstår svenska men pratar själv engelska.

15.15: Författarsamtal och berättarstund.

15.45: Avslutande stillhet med ordgodis som näring till själen.Onsdagen den 27 april, kl 17–18


Förlagshuset Siljans Måsar presenterar stolt Tove Noxfelds mästerverk "Sagor för Dig som kanske blivit lite för vuxen":

21 magiska berättelser om att finna de befriande perspektiv som alltid viskar om klarhet, enkelhet och meningsfullhet.

Välkommen att lyssna till sagor som väcker upp längtan om inre förståelse, total befrielse och utvidgat medvetande. Denna sagolika tid i våra liv som nu sköljer över oss, lär ge upphov till stora omvandlande krafter världen över.

Släpps den 27 april 2022 på Vattumannen i Stockholm – så lyssna efter sagornas röst i vårvinden ...

Varmt välkommen!

Yvonne

Vernissage, torsdagen den 14 april, kl 18–21

Öppettider: 15–18 april, kl 10–17


Konstrundan Österlen, 2022

Horizon

Linnea Frank, internationellt erkänd fotograf och fotokonstnär, bosatt i Sydafrika sedan 2014, är nu hemma i Ystad igen, och i år arrangerar hon sin största utställningen någonsin med många nya verk på flera olika metaller. 

i år ställer hon ut på Förlagshuset Siljans Måsars nya lokaler, i Ystads nya industriområde.

Utställningen “Horizon” invigs med vernissage, torsdagen den 14 april, där det bjuds på bubbel och tilltugg.

Tid: 18.00–21.00

Plats: Förlagshuset Siljans Måsar, Platinagatan 4, Ystad 

Öppettider under Påsk:  15–18 april, kl 10–17.

Förlaget kommer att ha BookOutlet under dessa dagar!

Välkommen!

Yvonne

www.linneafrankart.com


Lördagen den 19 mars, kl 15–17Inbjudan!

Hjärtligt välkommen på en Ceremoni-Meditation för ljuset, kärleken, friden, freden och framtiden, lördagen den 19 mars kl 15–17, i våra nya lokaler på Platinagatan 4 G, Ystad! 

Nanna Aida Svendsen gästar oss och läser några av sina dikter efter meditationen. Vi har även specialerbjudande på flera av våra böcker.

Fritt inträde, vi bjuder på fika och goodiebag till alla som handlar en bok!

Begränsat antal gäster.

Anmäl Dig via: yvonne@siljansmasar.comAlternativmässan, 5–6 mars


Så härligt att få träffas på Alternativmässan igen! Vår monter kommer att vara fylld med fantastiska specialpriser på våra böcker, och alla som handlar en bok får vår fina bokkasse.

På lördagen, kl 15.15, håller jag ett föredrag för dig som är nyfiken på att bli författare, eller bara vill få tips om att skriva medialt.

Det ska bli så kul att få träffa er alla igen!

Nu fokuserar vi på ljuset och kärleken!

Yvonne


Lördagen den 26 februari, kl 15.30–17.30Välkommen på releasefest för vår nya titel "Silvertråden", av Göran Lövgren, lördagen den 26 februari, kl 15.30–17.30 på Nya Andrum, Roslins väg 3, Malmö.

Vi bjuder på bubbel, mingel och vår nya goodiebag till alla som handlar en bok.

Anmäl dig via: info@siljansmasar.com

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:


Onsdagen den 23 februari, kl 17–18


Förlagshuset Siljans Måsar gästar Vattumannen med den nya titeln ”SILVERTRÅDEN” av GÖRAN LÖVGREN

Yvonne Frank Månsson presenterar boken och berättar om Görans starka upplevelser av tidigare liv, vilka fick honom att börja söka efter sina andliga rötter. I Silvertråden berättar han om tidigare inkarnationer och vad de kan innebära för våra nuvarande liv. 

Vi bjuder på bubbel, mingel och specialpris på boken!

Varmt välkommen!


Den 14–15 januari, kl 11–17


VÄLKOMMEN PÅ LAGERRENSNING!

Vi flyttar till nya lokaler och tömmer vårt lager på Koppargatan 19/19, Ystad, (bredvid Korv-Olle)! 

Böcker från 20 kr/st

14–15 januari, kl 11–17


Lördagen den 8 januari 2022, kl 15–17

Inbjudan!

Hjärtligt välkommen på en Ceremoni-Meditation för 2022, lördagen den 8 januari, kl 15–17, Schweizervägen 18, Karlshamn! Vi har även försäljning av våra böcker.

Fritt inträde, vi bjuder på fika och goodiebag till alla som handlar en bok!

Begränsat antal gäster.

Anmäl Dig via: yvonne@siljansmasar.comFörlagshuset Siljans Måsar – 2021

Här presenterar vi våra evenemang under året, med reservation för eventuella ändringar. Följ oss gärna på FaceBook samt Instagram. Länkarna nedan leder till program och/eller inbjudan. Kontakta oss gärna via: info@siljansmasar.com.

Välkommen till ett intressant år med existentiell litteratur för oss nyfikna!

Yvonne


Lördagen den 18 december, kl 15–17


Varmt välkommen på JULMYS på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, lördagen den 18 december, kl 15–17. Kom och träffa flera av våra författare och ta del av våra boknyheter och bokerbjudande. Goodiebag till alla som handlar en bok!

Välkommen!

Yvonne


Lördagen den 11 december, kl 14–16


Välkommen på releasefest för vår nya titel "Hon kallar mig dotter", av Åsa Danielson Grimpe, lördagen den 11 december, kl 14–16, på Vattumannen i Stockholm. 

Vi bjuder på bubbel, mingel och vår nya goodiebag till alla som handlar en bok.

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:


Måndagen den 6 december, kl 19–20EXISTENTIELLA FÖRFATTARSAMTAL

Måndagen den 6 december, kl 19.00, bjuder vi åter in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med vår författare, Nanna Aida Svendsen, som har skrivit "Hjärtats tidevarv", "The Touch of Nordic Light" samt "Cherishing the Soul". Hon kommer att berätta om sitt kall i livet, sitt skrivande och vad hon har upptäckt gällande de stora livsfrågorna. Samtalet blir på engelska.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Länken kommer här:Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86716399230?pwd=NVpZaDc4amFDRndUVTROaC9ySnczdz09

Meeting ID: 867 1639 9230
Passcode: 319214


Lördagen den 27 november, kl 10–18.30


Lördagen den 27 november hittar du oss på Alternativmässan, Göteborg. Här släpper vi vår nya titel "Hon kallar mig dotter", av Åsa Danielson Grimpe. Kom och träffa flera av våra författare och ta del av specialpriser under dagen. Goodiebag till alla som handlar en bok!

Välkommen!

Yvonne


Måndagen den 22 november, kl 19–20EXISTENTIELLA FÖRFATTARSAMTAL

Måndagen den 22 november, kl 19.00, bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med vår författare, Johanna Wallin, som har skrivit "Sätt färg på ditt arbetsliv". Hon kommer att berätta om sitt kall i livet, sitt skrivande och vad hon har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Länken kommer här:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84461158763...

Meeting ID: 844 6115 8763

Passcode: 485026


Måndagen den 15 november, kl 19–20


Existentiella Författarsamtal

Måndagen den 15 november, kl 19.00 bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med våra författare, Eva Widenby & Helene Virro, som har skrivit "Lovsång till Hästen". De kommer att berätta om sitt kall i livet, sitt skrivande och vad de har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Länken kommer här:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8453...

Meeting ID: 845 3471 9649

Passcode: 912521Tisdagen den 9 november, kl 19–20


Välkommen att fira med oss!

Tisdagen den 9 november släpper vi sex nya ljudböcker!

Välkommen att fira med oss, lyssna till författarnas berättelse och ta del av existentiell vägledning och visdom. I dessa tider av stor förändring ligger tröst och hopp i gemenskap och medmänsklighet. Våra böcker vill bidra med upplyftande och berikande insikter.

Ta med ett glas och lyssna!

Yvonne

Zoom-länk: 

https://us02web.zoom.us/j/8402...


Lördagen den 6 november, kl 15–17Välkommen på HÖSTMYS på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, lördagen den 6 november, kl 15–17!

Vi tipsar om höstens boknyheter,  samtalar om livet och avslutar med en inspirerande höstmeditation! Fritt inträde och fika ingår samt vår nya goodiebag till alla som handlar en bok.

Varmt välkommen!

Yvonne

Söndagen den 24 oktober, kl 16–17


CHERISHING THE SOUL INT TRYING TIMES

Sunday October 24th, 1600–1700 via Zoom

These are trying times, demanding and unfamiliar. They can offernot only challenges, but also opportunities and gifts. There can be aneed to stop, and take stock. Where are we now? And is where we areheaded, really where we want to go? 

You are invited to listen to, and share, with poet Nanna Aida Svendsen as she reads poems to help deepen into the moment and feel into ways of being, that might help nurture and support us now. 

Nanna Aida Svendsen is an explorer and mapmaker of the innerrealms, writer and poet. Born in England, she grew up in Denmark,and lived in the US for many years. She currently makes her homewith her husband in Sweden. She has published three books of poemswith Siljans Måsar and contributed to three anthologies also published by them. 

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85876491166?pwd=bG41UlJtU3BicWxZdHh0WlBkK0ZOZz09

Meeting ID: 858 7649 1166
Passcode: 706197

Varmt välkommen!

Yvonne


Måndagen den 18 oktober, kl 19 – 20


Existentiella Författarsamtal

Måndagen den 18 oktober, kl 19.00 bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med vår författare, Johan Stiernstedt, författare till "Den GALNA psykiatrin", som kommer att berätta om sitt kall i livet, sitt skrivande och vad han har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Länken kommer här:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84080455677...

Meeting ID: 840 8045 5677

Passcode: 660767


15 oktober, kl 16–17FOKUS KVINNOHISTORIER – 15 OKTOBER

Den 15 oktober arrangeras den tredje kvinnohistoriska bokmässan, via www.kvinnohistorier.se. Förlagshuset Siljans Måsar arrangerar en Zoom-träff, kl 16–17, med fyra författare – ett författarsamtal som kommer att hylla och inspirera till den feminina intuitionen.

NU FÖRSTÄRKER VI MEDVETENHETEN OM DET INTUITIVA!

Föreställ dig att du fullt ut kan lita på din intuition och helt följa den inre rösten som så ivrigt väntar på att få lyftas fram mer i våra liv. I dag när vi alla har möjlighet att expandera, öka vår medvetenhet samt uppleva genomgripande förbättringar på flera plan, kan just vår intuition hjälpa oss att bidra till en större förståelse om oss själva och vår omgivning. Många menar att mänskligheten är på väg in i en intuitiv tidsepok. Det märks framför allt genom att vi i högre grad börjar förstå och uppfatta energiernas intelligenta egenskaper. Utifrån förståelsen att allt är uppbyggt av energi, är steget inte långt till att inse att intuitionen är vårt viktigaste verktyg. Kvinnohistorier bidrar här till att väcka henne, vår intuitiva förmåga.

#kvinnohistorier211015, #metoodagen

Programmet kan du ta del av genom att söka på #kvinnohistorier211015. Dagen uppmärksammas genom två digitala event: https://kvinnohistorier.se/event/

Presentation:

Zoom-länk: 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8937...

Meeting ID: 893 7479 1587

Passcode: 738497

15 oktober, kl 09.00FOKUS KVINNOHISTORIER – 15 OKTOBER

Den 15 oktober arrangeras den tredje kvinnohistoriska bokmässan, via www.kvinnohistorier.se. Sara Trygg, författare till ”Kapten Kastrull – En våldtagen soldats sanna berättelse”, släpper i och med detta ett Youtube-klipp, kl 09.00:

HON BRYTER TYSTNADSKULTUREN INOM FÖRSVARSMAKTEN!

Sara Trygg är furiren som älskade sitt jobb inom Försvarsmakten men som blev utsatt för övergrepp och kränkningar. Nu bryter hon tystnaden med debutboken Kapten Kastrull för att ge fler mod att berätta och säga ifrån. Hon bär fortfarande uniformen med stolthet, men vill att situationen för kvinnor i det offentliga rummet avsevärt förbättras.

Vad är ditt viktigaste råd till någon som utsatts för trakasserier och övergrepp?

– Anmäl och älska dig själv. Det är viktigt att anmäla kränkningar och övergrepp. Processen är svår och leder sällan till en känsla av ”seger”, men med stöd och hjälp är den en viktig pusselbit för att kunna bli hel.

#kvinnohistorier211015, #metoodagen

Dagen uppmärksammas genom två digitala event:

https://kvinnohistorier.se/event/

Länken till klippet:

https://www.youtube.com/watch?v=_o1y9o_gNPk&feature=youtu.beLördagen den 9 oktober, kl 14–16


Välkommen på releasefest för våra nya titlar "Vår andliga värld", av P O Ahlström samt "ASTRO 2022" av Lisa Aurelius & Ivar Kristoffersson, lördagen den 9 oktoberi, kl 14–16, på Vattumannen i Stockholm. 

Vi bjuder på bubbel, mingel och vår nya goodiebag till alla som handlar en bok.

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:


Lördagen den 9 oktober, kl 12–13.30Välkommen på workshop – Kanaliserad konst, med Catrin Skött!

Catrin Skött, konstnär, författare, dekorationsmålare & healer, visar sina tavlor och berättar om skapandet av dem, vilket hon också beskriver i sin bok ”En lättare väg att gå”. 

Hon avslutar workshopen med en guidad meditation i tavlornas energi, där du möter ditt framtida jag framför den senast målade tavlan ”Återfödelsen” 200 cm x 200 cm, som har premiärvisning under dagen!

Inbjudan:


Lördagen den 18 september, kl 16–18Välkommen på sista boksläppet för vår tredje antologi, "Det Intuitiva – Hur inre visdom når fram", lördagen den 18 september, kl 16–18, i förlagets lokal, Koppargatan 19/19, Ystad! 

Vi bjuder på författarföreläsning, bubbel och mingel. 

Fritt inträde!

Deltagande författare:

Caroline Lifvenforth, Ingela Johnzon, Lillemor Groth, Lotta Larsson,  Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson och Yvonne Frank Månsson.

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


14th of September, 17 o'clock

Welcome to the Book Release for our third anthology, "The Intuitive – Connecting with inner wisdom", Tuesday, the 14th of September, 5–6 pm, via Zoom.

THIRTEEN AUTHORS WRITE ABOUT INTUITION IN THIS MULTIDIMENSIONAL ANTHOLOGY

These are challenging times. The questions facing us individually and collectively are profound. How do we best cherish ourselves, one another and life on earth now? Many of the old ways and cultural habits no longer serve us. Where shall we turn when the world around us does not support what a deeper part of us knows, needs and longs for? Could the answer lie in our tuning into our inner knowing? 

Participating authors:

Ana Kuni, Greta Bro, Monica Bryant, Nanna Aida Svendsen and Yvonne Frank Månsson.

Link to Zoom:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8340...

Meeting ID: 834 0503 0732

Passcode: 837323


   Lördagen den 11 september, kl 09–16


JOIN US! – 11th September 2021 – at 9–16 Swedish time. (UTC+01)

We meet Online via zoom room. This event is for free. 

Read more and Sign up NOW to get direct access to the event, and friendly reminders to support your memory to Re-Member to participate in one of the greatest happenings on the 11th of September.

VIEW MORE DETAILS & SIGN UP HERE!

https://www.theworldunitedswed...

Welcome to an amazing opportunity to tune in to the soul of Swedish speakers sharing their spiritual path and wisdom with the world!

The World United Sweden Team


Måndagen den 6 september, kl 20–21Existentiella Författarsamtal

Måndagen den 6 september, kl 20.00 bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med vår författare, Ami Sundeman, författare till "Livet enligt djuren", som kommer att berätta om sitt skrivande och vad hon har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Länken kommer här:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81173625162?pwd=YXhydVlINHhCc21tdHhFSVhTN0lpQT09

Meeting ID: 811 7362 5162
Passcode: 040033


Helgen, den 4–5 september


LITTERATURRUNDAN ÖSTERLEN 2021

FÖRLAGSHUSET SILJANS MÅSAR, Koppargatan 19/19, Ystad, 4–5 september, kl. 14–16 


Existentiell litteratur för hjärtats tidevarv – Författarföreläsning, mingel & bookoutlet

Hösten omfamnar oss, frågorna som vi står inför, både individuellt och kollektivt, är existentiella och djupa, och den inre kraften vänder nu utmaning till expansion. Ur hjärtats intelligens vaknar den inre rösten och vi blir alla inbjudna att komma hem till vår intuitiva visdom. Vill du följa med? Välkommen till en helg med författarföreläsning, mingel & bookoutlet under lördagen samt levande poesi under söndagen, där vi utforskar hjärtats röst tillsammans med poeten Nanna Aida Svendsen: 

These are interesting, intense times. You are invited to a moments respite and inspiration with poet Nanna Aida Svendsen, as she shares poems from her latest book Cherishing the Soul in Trying Times. The reading will be in English. 

Medverkande: Gun Karlsson, Maj-Lis Richardson, Christin Ekstrand Simryd, Nanna Aida Svendsen & Yvonne Frank Månsson. 

Vi bjuder på fika och vår nya fina goodiebag till alla som handlar en bok!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 28 augusti, kl 14–16Välkommen på bokrelease för vår nya titel"Upptäcktsresan bortom illusionen väcker dig till liv", av Anette Marjeta, lördagen den 28 augusti, kl 14–16, på Vattumannen i Stockholm. 

Vi bjuder på bubbel, mingel och vår nya goodiebag till alla som handlar en bok.

Välkommen!

Yvonne

Inbjudan:


27–29 augusti

Under Stockholms Bokhelg, den 27–29 augusti finns vi utanför Vattumannen med flera av våra författare och deras böcker. Kom gärna förbi, snacka och kika på våra böcker. Goodiebag till alla som handlar en bok.

Varm välkommen!

YvonneTorsdagen den 12 augusti, kl 18–20Välkommen på bokrelease för vår tredje antologi, "Det Intuitiva", torsdagen den 12 augustii, kl 18–20, på KonTur, Varberg.

Vi bjuder på författarföreläsning, mingel och bubbel.

Fritt inträde!Lördagen den 10 juli, kl 14–16Välkommen på bokrelease för vår tredje antologi, "Det Intuitiva", lördagen den 10 juli, kl 14–16, på Vattumannen i Stockholm. 

Tretton författare delar här med sig av sina upplevelser av intuitionen – glädjen och svårigheterna samt ger inspiration och vägledning till att öppna upp och integrera det intuitiva än mer i våra liv

Inbjudan:Måndagen den 21 juni, kl 20.00–21.00

Existentiella Författarsamtal

Måndagen den 21 juni, kl 20.00 bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Den här gången blir det med vår författare, Karin Malmgren, Ecotopia Österlen, som kommer att berätta om sitt skrivande och vad hon har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Här är länken:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86081372929?pwd=ek91SHhwNlp0NmM0ZkNmZlkzaForZz09

Meeting ID: 860 8137 2929
Passcode: 928120Torsdagen den 17 juni, kl 18–20Välkommen på författarsamtal, torsdagen den 17 juni, kl 18 - 20, KonTur, Borgmästaregatan 24, Varberg. Några av förlagets författare, både lokala och utifrån gästar KonTur och berättar om sitt författarskap. Vi bjuder på fika och alla som handlar en bok får vår goodiebag.

Fritt inträde!

Välkommen!

Yvonne


Måndagen den 7 juni, kl 20.00 – 21.00Existentiella Författarsamtal

Måndagen den 7 juni, kl 20.00 bjuder vi in till existentiella författarsamtal. Det första samtalet blir med vår författare, Sylvia Lidén Nordlund, som kommer att berätta om sitt skrivande och vad hon har upptäckt gällande de stora livsfrågorna.

Välkommen att lyssna via Zoom.

Här är länken:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8795...

Meeting ID: 879 5519 9934

Passcode: 089256
Torsdagen den 27 maj, kl 17 – 18


Hjärtligt välkommen på bokrelease på Vattumannen, Fleminggatan 35 i Stockholm, torsdagen den 27 maj, kl 17 – 18!

Två nya titlar presenteras:

"En lättare väg att gå", av Catrin Skött samt

"Cherishing the Soul in Trying Times/Nära Själen i Utmanande Tider", av Nanna Aida Svendsen, tolkad av Miriam Herrman.

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Inbjudan kommer inom kort!24 maj, kl 20 - 21    Till minne av vår författarkollega, Lena Frank, håller vi en liten minnesstund via Zoom, måndagen den 24 maj, kl 20 – 21. Lena Frank gav ut den uppskattade diktsamlingen "Stanna upp ett slag", 2011. Några av dikterna kommer att läsas upp under aftonen. Vi avslutar med en meditation för livsglädjen!

Välkommen!

Zoom-länk:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85147451410?pwd=RFBzeE5McnVCcW1OU3FSSzRUdER4Zz09

Meeting ID: 851 4745 1410
Passcode: 554305


Söndagen den 9 maj, kl 15.00 – 17.00Hjärtligt välkommen på Öppet Hus i förlagets lokaler i Ystad, Koppargatan 19/19, söndagen den 9 maj, kl 15 - 17!

Karin Malmgren kommer och presenterar sin högaktuella bok "Systemstopp – Omstart för en hållbar framtid" och Nanna Aida Svendsen, som precis gett ut sin tredje bok på förlaget, "Cherishing the Soul/Nära Själen", läser dikter ur sin bok, tillsammans med Miriam Herrman, som har tolkat dikterna till svenska.

Vi bjuder på fika och goodiebag till alla som handlar en bok!

Välkommen!

Yvonne


Lördagen den 24 april, kl 16.00 – 18.00


Förlagshuset Siljans Måsar håller öppet hus på KonTur i Varberg, Borgmästaregatan 24, lördagen den 24 april, kl 16 - 18, 

Det blir författarföreläsningar, specialpriser på flera böcker och presentation av våra nya titlar. Kom och träffa några av våra författare, både lokala och utifrån, kolla in våra boknyheter och mingla – med avstånd! Vi bjuder på fika och alla som handlar en bok får vår goodiebag.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


VÄLKOMMEN PÅ MEDITATION MED BUDSKAP DEN 25 MARS!

Det finns många sätt att mötas och träffas, även om det inte kan ske fysiskt just nu. Digital meditation är ett sätt att se och lyfta varandra, passa på att utvidgas och exponeras i ljus och kärlek. Att meditera tillsammans visar på vilka enorma krafter som finns inom oss och som nu vill synliggöras. Framtiden välkomnar oss, och om vi tillsammans väljer ljuset och kärleken i steget in i det okända, kan vi förenas, befrias och omskapas i vår tanke om morgondagen.

Vår nästa digitala meditation med budskap sker torsdagen den 25 mars, kl 19.00 – 20.00. Det är fritt att delta för Dig som handlar en bok via www.siljansmasar.com senast den 25 mars. Länk skickas i god tid innan.

Härliga vårvindar, Vänner!

Yvonne

Torsdagen den 11 mars, kl 17 – 19


Välkommen på bokrelease på Vattumannen, Fleminggatan 35 i Stockholm, torsdagen den 11 mars, kl 17 – 19. Vi håller öppet hus – och avstånd!

Två nya titlar presenteras:

Systemstopp av Karin Malmgren samt

Kapten Kastrull av Sara Trygg

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Inbjudan:
VÄLKOMMEN PÅ MEDITATION MED BUDSKAP!

Vi står på tröskeln till ett nytt paradigmskifte, vilket kan skapa oreda och kaos i vår tillvaro. Om vi tillsammans väljer ljuset och kärleken i steget in i det okända, kan vi förenas, befrias och omskapas i vår tanke om framtiden. För den gyllene horisonten kommer oss till mötes och den vill oss bara väl. Meditationen i januari gav oss mersmak på expansionen av ljus och kärlek och visade oss på vilka enorma krafter som finns inom oss.

Vår nästa digitala meditation med budskap sker torsdagen den 25 februari, kl 19.00 – 20.00. Det är fritt att delta för Dig som handlar en bok via www.siljansmasar.com senast den 25 februari. Länk skickas i god tid innan.

Spännande tider, Vänner!

Yvonne


Onsdagen den 17 februari, kl 19.00 – 20.00

Onsdagen den 17 februari, kl 19.00 har vi en digital ljudboksrelease för fem nya ljudböcker: "Efter Ragnarök" av Rebecka Vik, "Övertagandet" av Anette Kihlén-Antonsen, "Livet enligt djuren" av Ami Sundeman, "Undervattnet" av Irene Weidegård samt "I hjärtat av Avalon" av Teresia Stråberg.

Bara logga in via Zoom-länken nedan några minuter innan,

... och kom ihåg att ta med champagneglaset!

Varmt välkommen!

Yvonne


Time: Feb 17, 2021 07:00 PM Stockholm

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/8180...

Meeting ID: 818 0734 7342

Passcode: 548346
Torsdagen den 28 januari, kl 19.00 – 20.00

Välkommen på meditation med budskap!

Under dessa oerhört intressanta tider, 2021, som vi nu upplever globalt, behöver vi verkligen djupare vänskap för att hänga med, våga utvecklas och öka vårt medvetande tillsammans. Hur kan vi mötas och manifestera en framtid som vi alla trivs med och där vi får känna oss meningsfulla, trygga och omfamnade?

Efter vår digitala julmeditation den 21 december, är vår ambition att fortsätta med dessa träffar även under 2021, för att ge tillfälle att möta varandra. Den 28 januari 2021, kl 19.00 – 20.00 arrangerar vi åter en digital meditation med budskap. Det är fritt att delta för Dig som handlar en bok via www.siljansmasar.com senast den 28 januari. Länk skickas i god tid innan.

Vi önskar er alla all livsglädje!

YvonneFörlagshuset Siljans Måsar – 2020

Här presenterar vi förlagshusets evenemang under året, med reservation för eventuella ändringar. Följ oss gärna på FaceBook samt Instagram. Länkarna nedan leder till program och/eller inbjudan. Kontakta oss via: info@siljansmasar.com.

Välkommen till ett spännande år med läsglädje för oss nyfikna!

Yvonne


25 januari 2020, kl 14 – 16

Lördagen den 25 januari gästar vi Vattumannens bokhandel i Stockholm med vår nya titel "Solmöja – En mytpoetisk saga" av Maria Richardson.

Hjärtligt välkommen!

Program:

1 februari 2020


Vår författare, Iris Mårtenson, är inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon, lördagen den 1 februari, för att berätta om sin bok "Dubbelliv".

Läs mer om boken här:


7 februari 2020, kl 18-20


Välkommen till vår lokal i Göteborg, Allmänna Vägen 13, fredagen den 7 februari, kl 18-20. Vi bjuder på författarföreläsning, mingel och specialpriser på våra böcker. Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


8 februari 2020, kl 10 – 19


Välkommen till Excersishuset på Heden i Göteborg den 8 februari 2020, kl 10 – 19, där Alternativmässa arrangerar utställning och vi presenterar våra böcker.


Torsdagen den 27 februari, kl 17-18


Välkommen till vår bokrelease på Vattumannen, Fleminggatan 35, Sthlm, torsdagen den 27 februari, kl 17-18:

Övertagandet, av Anette Kihlén-Antonsen, en spännande fantasy-roman om livet på planeten Utusil.

Vi befinner oss på Utusil, en av alla de planeter i Universum, som är befolkad av mänskligt liv. Men något är fel på Utusil och den känslan sprider sig snabbt över planeten. En grupp forskare beslutar sig för att göra något åt situationen. De beslutar sig för att utföra en intellektuell revolution eller ett Övertagande av planeten. Ett Övertagande fyllt av kärlek, ljus och tillit och en förhoppning om en god värld.

Gästförfattare: Ma Stjärnliden med boken "Nu är det allvar!".

Inbjudan här:


Torsdagen den 27 februari 2020, kl 17-19


Välkommen till vår lokal i Göteborg, Allmänna Vägen 13, torsdagen den 27 februari, kl 17-19. Vi bjuder på författarföreläsning, mingel och specialpriser på våra böcker. Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Fredagen den 6 mars, kl 18-20


Välkommen till vårt boksläpp i vår lokal, Allmänna Vägen 13, Göteborg, fredagen den 6 mars, kl 18-20. Vi presenterar Övertagandet, av Anette Kihlén-Antonsen, en spännande fantasy-roman om livet på planeten Utusil samt Solmöja, av Maria Richardson – en mytpoetisk saga.

Vi bjuder på bubbel, mingel och specialpriser på våra böcker!


Torsdagen den 19 mars, kl 18-20


INSTÄLLT!

Vårmeditation, författarmingel & Bookoutlet!

Välkommen till vår lokal i Stockholm, Industrigatan 7 B, Fridhemsplan: Vårmeditation med Ylva Wegler, författarmingel och bookoutlet. Vi bjuder på fika!

Pris: 100 kr

Anmäl dig via: yvonne@siljansmasar.com


Söndagen den 12 april, kl 14-16

INSTÄLLT!

Öppet hus på vårt lager i Ystad med BOOKOUTLET till helt galna priser!

Koppargatan 19/19, kl 14-16.

Välkommen!


1 maj, 2020, kl 17.00Välkommen till vårt ljudbokssläpp, fredagen den 1 maj, kl 17.00 – 17.40.

Vi presenterar fyra nya ljudböcker och författarna berättar kort om deras böcker:

Susanna Ewerklou, med ljudboken "Dog min son för att jag skulle vakna?"

David Stenfelt, med ljudboken "Hundår – eller Oliver Fröjds filosofiska betraktelser"

Anna Bergman, med ljudboken "Stens resa – varje möte är en pusselbit"

Lillemor Groth, med ljudboken "Konsten att tina en frusen själ"


Dubbelklicka på länken här, så är du med:


Har du problem att komma in via länken, maila oss, så hjälper vi dig:

info@siljansmasar.com

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Litteraturrundan, 2 -3 maj


INSTÄLLT! Digitalt via www.litteraturrundan.se istället!


Välkommen att träffa några av våra författare, handla böcker till kanonpriser och lyssna till vårpoesi i vackra omgivningar:

Lördagen den 2 maj: Koppargatan 19/19, kl 14-16

Söndagen den 3 maj: Krogaled 22, kl 14-16


Fredagen den 29 maj, kl 18.00


A Moment's Poetry

Sommaren närmar sig. Restriktionerna runt Covid 19 börjar långsamt lätta medan världen försiktigt öppnar upp, oavsett om vi är redo eller inte.

Det är en skörhet i oss nu, en djupare känsla av sårbarhet till livet med alla dess utmaningar och skönhet. Det sker grundläggande förändringar. Det kan vara hjälpsamt att återvända till det ständigt återkommande och knyta ann till det väsentliga medan vi navigerar genom dessa tider med ökad medvetenhet, kreativitet och medkänsla.

Förlagshuset Siljans Måsar bjuder in dig att delta i Soul Time med poesi som är skriven av Nanna Aida Svendsen och översatt och tolkad av Miriam Herrman. Dikterna är från en kommande liten bok som kommer att publiceras av Siljans Måsar.

Hjärtligt välkommen!

Via Zoom:

Meeting ID: 212 541 3701

Password: 240341
Torsdagen den 11 juni 2020, kl 17-18


Torsdagen den 11 juni gästar vi Vattumannens bokhandel i Stockholm med våra nya titlar "Den galna psykiatrin" av Johan Stjärnstedt samt "Räven" av Anneli Särnblad Pedersen.

Hjärtligt välkommen!

Program och inbjudan här:16 juni, kl 18.00Soul Time

LISTEN DEEPLY

Hosted by publishing house Siljans Masar on Zoom


These are vulnerable days.  No one knows what will happen.

There is a need to listen deeply to ourselves, and to life

as we learn to navigate these times

 by following our soul's compass

 So come deepen into the moment with poems 

written and read by Nanna Aida Svendsen

and interpreted into Swedish and read

by Miriam Herrman

WELCOME!

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/2125413701?pwd=Nm9VZEEwbU80MkJ0bURYbWtLa2Jqdz09

Meeting ID: 212 541 3701

Password: 24034118 juni, kl 18.00


Nu släpper vi vår andra omgång av ljudböcker, och du är hjärtligt välkommen att delta på vår ljudboksrelease, torsdagen den 18 juni, kl 18.00 via Zoom, se länk nedan:

Maia Aela – Flickan från planeten Akleja, av Jennyli Gustafsson

Sätt färg på ditt arbetsliv, av Johanna Wallin

Ängeln, banditen och geniet, av Stefan Karlsson

Balans, av Malin Forsén

Kreativt Systerskap, av Yvonne Frank Månsson


Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/2125...

Meeting ID: 212 541 3701

Password: 240341


Torsdagen den 27 augusti, kl 17 – 19


Torsdagen den 27 augusti gästar vi Vattumannens bokhandel i Stockholm med våra nya titlar "Efter Ragnarök" av Rebecka Vik, "I hjärtat av Avalon" av Teresia Stråberg samt "Livet enligt djuren" av Ami Sundeman.

Hjärtligt välkommen!

Program kommer inom kort:


Helgen, den 5 september, kl 14 – 16

Välkommen att träffa några av våra författare, handla böcker direkt från vårt lager och lyssna till vårpoesi i vackra omgivningar:

Lördagen den 5 september: Koppargatan 19/19, Ystad, kl 14-16

Hjärtligt välkommen!


Söndagen den 6 september är inställt p g a corona: Krogaled 22, Stora Herrestad, utanför Ystad, kl 14-16. Vår författare, Nanna Aida Svendsen, hälsar och skickar här en videolänk där hon läser tre av sina dikter:Program:


Helgen, den 5 – 6 september

INSTÄLLD! 

Flyttad till den 28 – 29 november:

Välkommen till Excersishuset på Heden i Göteborg den 5 – 6 september 2020, kl 10 – 19, där Alternativmässa arrangerar utställning och vi presenterar våra böcker.


Torsdagen den 24 september, kl 18 – 20BOKSLÄPP AV ANTOLOGIN "SKIFTET"

Välkommen på boksläpp av vår andra antologi, Skiftet – om inre och yttre omställning, i vår nya lokal i Varberg, KonTur, Borgmästaregatan 24, torsdagen den 24 september, kl 18 - 20. Vi bjuder på bubbel, mingel och specialpriser på våra böcker.

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Inbjudan:

Torsdagen den 1 oktober, kl 17 – 18


Torsdagen den 1 oktober gästar vi Vattumannens bokhandel i Stockholm med våra nya titlar "Lovsång till hästen" av Eva Widenby & Helene Virro samt "Den NYA människan" av Ann Häggebrant.

Hjärtligt välkommen!

Inbjudan:


Lördagen den 3 oktober, kl 14 – 16


Lördagen den 3 oktober gästar vi Vattumannens bokhandel i Stockholm med vår andra antologi "Skiftet", med tio svenska och tre engelsktalande författare: 

Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

Hjärtligt välkommen!

Inbjudan:


Torsdagen den 8 oktober, kl 18 – 20


Välkommen på boksläpp av vår nya titel "Lovsång till hästen" av Eva Widenby & Helene Virro, torsdagen den 8 oktober, kl 18 – 20 i vår nya lokal i Ystad: Koppargatan 19/19, (bortre infarten bakom Svets & Tillbehör).

Vi bjuder på bubbel, mingel och specialpriser!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Inbjudan:

Lördagen den 17 oktober, kl 15 – 17 samt

live-sändning från Vattumannen, kl 11 - 17, via kvinnohistorier.seBOKSLÄPP FÖR "SKIFTET" I YSTAD!

Hjärtligt välkommen på vår bokrelease i Ystad av vår andra antologi, Skiftet, lördagen den 17 oktober, kl 15 - 17. Evenemanget sänds även live via kvinnohistorier.se. Samma dag, kl 11 - 17 har Vattumannen live-sändning med några av Skiftets författare, vilket ingår i programmet för den digitala bokmässan som Kvinnohistorier arrangerar denna dag.

Plats i Ystad: Koppargatan 19/19 (bortre infarten, bakom Svets & Tillbehör)

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

INBJUDAN HÄR!

Varberg, torsdagen den 29 oktober, kl 18 - 20


VÄLKOMMEN PÅ HÖSTMYS I VÅR LOKAL KONTUR, VARBERG!

Torsdagen den 29 oktober arrangerar vi ett författarevent i vår lokal, KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, kl 18 - 20. Vi bjuder på fika, författarföreläsning, kanonbra bokpriser samt meditation. Bland andra kommer Ann Häggebrant och presenterar sin nya bok "Den NYA människan". Meditation med Yvonne Frank Månsson.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!
Torsdagen den 5 november, kl 17 – 19


VÄLKOMMEN PÅ HÖSTMYS PÅ VATTUMANNEN!

Torsdagen den 5 november, kl 17 – 19, gästar Förlagshuset Siljans Måsar Vattumannen med några av deras aktuella författare, vilka kommer att berätta om läsupplevelser ur deras böcker. Aftonen avslutas med en rogivande höstmeditation.

Medverkande författare: Ami Sundeman (Livet enligt djuren), Johan Stiernstedt (Den galna psykiatrin), Rebecka Vik (Efter Ragnarök), Teresia Stråberg (I hjärtat av Avalon) samt Ylva Wegler (Skiftet).

Meditation med Yvonne Frank Månsson.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne


Onsdagen den 18 november, kl 18.30 – 20.00


VÄLKOMMEN PÅ HÖSTMYS I VÅR LOKAL I YSTAD!

VI STÄLLER INTE IN – VI STÄLLER OM!

Onsdagen den 18 november, kl 18.30 – 20.30 arrangerar vi en författarafton utanför förlagets lokal, Koppargatan 19/19 i Ystad – med ljuseffekter. Några av förlagets aktuella författare kommer att berätta om läsupplevelser ur sina böcker, bland andra Eva Widenby & Helene Virro (Lovsång till Hästen) samt Nanna Aida Svendsen (Hjärtats tidevarv & The Touch of Nordic Light). Annika Andebark, medförfattare i antologin Skiftet, berättar om sitt projekt Kvinnohistorer, där syftet är att skapa mötesplatser i tider av social distansiering.

Aftonen avslutas med en rogivande höstmeditation med Yvonne Frank Månsson – DIGITALT, kl 20.00, se länk:

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/2125413701...

Meeting ID: 212 541 3701

Passcode: 240341

Fritt inträde och vi bjuder på fika!

Hjärtligt välkommen!


Torsdagen den 26 november, kl 18 – 20


INSTÄLLT P G A CORONA!

VÄLKOMMEN PÅ HÖSTMYS PÅ KONTUR I VARBERG!

Torsdagen den 26 november arrangerar vi en författarafton med meditation på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, kl 18 - 20. Vi bjuder på fika, författarföreläsning, kanonbra bokpriser samt meditation. Meditation med Yvonne Frank Månsson.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!


Helgen den 28 – 29 november

INSTÄLLD P G A CORONA!

Välkommen till Excersishuset på Heden i Göteborg den28 – 29 november 2020, kl 10 – 19, där Alternativmässan arrangerar julmässa och vi presenterar våra böcker.

Söndagen den 6 december, kl 15 – 17


INSTÄLLT P G A CORONA!

VÄLKOMMEN PÅ JULMARKNAD I VÅR LOKAL I YSTAD – DÄR VI HÅLLER AVSTÅND!

Söndagen den 6 december, kl 15 – 17, arrangerar vi julmarknad i förlagets lokal, Koppargatan 19/19 i Ystad. Några av förlagets aktuella författare kommer att berätta om läsupplevelser ur deras böcker och vi har specialpriser på våra böcker. Vi avslutar dagen med en rogivande julmeditation.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

Yvonne

Lördagen den 12 december, kl 15.30 – 17.30

INSTÄLLT P G A CORONA!

VÄLKOMMEN PÅ JULMYS PÅ KONTUR I VARBERG!

Lördagen den 12 december arrangerar vi julmarknad med meditation på KonTur, Borgmästaregatan 24 i Varberg, kl 15.30 – 17.30. Några av våra aktuella författare deltar och berättar om läsupplevelsen i deras böcker.  Vi bjuder på glögg, författarföreläsning, julerbjudande. Eftermiddagen avslutas med en rogivande julmeditation.

Fritt inträde!

Hjärtligt välkommen!

YvonneTänk vad vi saknar varandra i dessa tider! Det gör riktigt ont att inte kunna resa och träffa er läsare, arrangera författaraftnar eller få visa upp våra boknyheter – särskilt så här till jul. Men för alla er som vill träffa oss, arrangerar vi en digital julmeditation med budskap den 21 december, kl 19.00. Det är fritt att delta för er som handlar en bok senast den 21 december. Länk skickas i god tid innan.

Vi önskar er alla fina adventsstunder!

Yvonne


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.