Om oss

Förlagshuset Siljans Måsar ger ut existentiell litteratur som berikar!

Fröet till förlaget såddes vid Siljan i Dalarna en kall oktoberkväll, 2008. Det var en magisk afton med spirituell närvaro, där skrivandet tog form, vilket finns beskrivet i vår första andliga bok "Ljus från Norr". Bokförlaget drivs av Yvonne Frank Månsson, egen företagare sedan 80-talet, Kreativ Producent, Utlandskorrespondent, föreläsare och författare. "Siljan" i namnet står för naturens kraft och skönhet och "Måsar" för det inre, subtila perspektivet – den andliga budbäraren.

Förlagshuset Siljans Måsar är en röst för de författare som skriver det goda och läkande ordet, ur livserfarenhet av smärta, rädsla och sorg; visdom, fylld av förlåtelsens kraft och tillit till livet. Förlagets ambition är att publicera och lyfta fram de författare som delar vår livsfilosofi om medmänsklighet, välvilja, respekt, omtanke och livsglädje. 

Förlaget har sitt huvudkontor med lager i Ystad, kontor i Pukavik, Blekinge samt våra böcker på Vattumannen, i Stockholm. Distribution via Stardist, Publit, Axiell Media och Bokinfo.

I januari 2017 kom förlaget ut med sin hundrade bok. Den 18 oktober 2018 fyllde förlaget 10 år, vilket firades på Ulriksdals slottsträdgård i Stockholm. 2021 firade förlaget tretton år och det firade vi med att ge ut vår tredje antologi, ”Det Intuitiva ”, med tretton författare, nio svenska och fyra engelsktalande. Under 2024 räknar vi med att komma upp i drygt 275 utgivna titlar samt ljud- och e-böcker, på både engelska och svenska, och, med drygt 230 författare över hela Sverige. 

Våra böcker vill ge Dig som läsare upplevelser av medveten tröst, hopp och glädje. Idag är vi medvetna om att kraften finns inom oss, att vi är våra egna skapare och att livsglädjen är något man tar beslut om att välja inom sig. Att läsa en spirituell bok där författaren varit med om att upptäcka insikter som dessa, kan förbättra ditt liv på flera plan. En andlig bok med vägledning, kraft och livserfarenheter kan också ge tillbaka insikten om din egen urkraft som längtar efter att få bli upptäckt. Andliga böcker skingrar oro, skapar tillit, berikar, ger inspiration och tänder längtans låga av livskraft.

Låt livet flöda, så att du kan få skörda!


Aktuellt i media

Vår författare, Eva Granström (Iris Mårtenson), gästade TV4 Nyhetsmorgon, den 1 februari 2020 och berättade om sin bok ”Dubbelliv”, bestseller nr 1 på Storytell, december 2019, nr 2, 2020, på Nextory och omtryckt för tredje gången under 2021. Nextory har en kampanj i Stockholms tunnelbanor (i alla tåg) under vecka 41 och 42, 2021 och då med bland andra "Dubbelliv":


Våra pressreleaser med fria artiklar, bildmaterial med mera finns under vårt Pressrum på Förlagshuset Siljans Måsar. Kontakta oss gärna för mer information.


En liten gåva till Dig: Ladda ner vår första bok gratis här: e-Ljus från Norr


Välbefinnande!

– Att läsa en god bok som ger livet en kick, kittlar Ditt sinne och berikar Din vardag ger Dig en god stund för Dig själv!

Välbefinnande för mig är en god bok, ljuvligt te, kanske lite chilichoklad och härlig, doftande och varm atmosfär. Ting som gör min tillvaro lycklig! Att få läsa en bok är en helig stund – en stund för mig själv. Därför kommer vi alltid att ge ut andliga böcker som får Dig att må bra, som får Dig att växa, lyfter och stärker Ditt varande. Vi vill dela med oss till Dig – av de ting vi älskar och njuter av. Ordet kan få oss att behålla och värna om välbefinnandet i vår vardag, genom ödmjuka insikter, respekt och själfulla aha-upplevelser!

Läsglädje till Dig!

Yvonne
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Förlagshuset Siljans Måsar AB

Org.nr: 559414-0245

Yvonne Frank Månsson

Besöksadress: Endast tidsbokning

Platinagatan 4 G

271 39 Ystad

Mobil: 0708-31 81 79

yvonne@siljansmasar.com

Telefontid: måndag - fredag, kl 13.00 - 16.00.

Lokal Stockholm:

Våra böcker finns på Vattumannen, Fleminggatan 35, Stockholm.
Samarbetspartners:

Grafisk designer Kathleen Henriksson

https://kathleen.se/

Formgivare Monica Lindroth

https://monicalindroth.se/

NOFF, Nordiska Oberoende Förlags Förening:

https://ny.noff.se

Fotograf: Linnea Frank Photographer

www.linneafrank.com

Fotograf/Film: Felix Frank Photographer

www.felixfrank.com

Formgivare Malin Hansson:

http://www.hanssonproduktion.s...

Formgivare: Ann-Sofie, Lilla Blå tornet

www.lillablatornet.se

Skribent, lektör & kommunikatör: Gabriella Lücke
www.gabriellalucke.com

Lektör: Kriss, Speglas Text

www.spyglasstext.se

Lektör: Frida Eriksson

Översättare: Åsa Bengtsson, Great Little Britain

www.greatlittlebritain.com

Illustratör: Birgitta Olsson

www.yonova.se

Livsenergi

www.livsenergi.se

Vattumannens Bokhandel

www.vattumannen.se

Stardist AB

www.sdist.se

ScandBook AB

Jelgava Tipografi

Publit

Axiell Media


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.