Författarna – Utveckla din spiritualitet

Sju medförfattare


Utveckla din spiritualitet – Luft

NÄR KÄRLEKEN VISAR VÄGEN 

Sju författare delar med sig av sin djupa visdom och unika livsinsikter. Följ med på en upplysande resa genom din egen spiritualitet med hjälp av elementen.


Carola NordqvistCarola Nordqvist är trädgårdsentreprenör och livskonsult med livsmottot: Gör som du vill.

Efter examen till beteendevetare hoppade hon aldrig på ekorrhjulet, utan har efter det arbetat i egna bolag inom personlig utveckling, ekonomi och trädgård. Hon lever halva tiden i Sverige och halva tiden i solen på Teneriffa. Vet, känner, hör och ser Klart, där vetandet och kännandet är hennes starkaste redskap. 

Efter idogt, målmedvetet och ivrigt utforskande av både det fysiska och det spirituella leder hon, förutom ett trädgårdsföretag, numera människor att leva efter egen kompass. Som världen ser ut idag räcker inte bara ett starkt mindset. Inte heller bara ljus och kärlek. Det behövs sann styrka på alla plan, med lika delar hjärta och ryggrad. 

Detta kapitel visar Carolas väg genom uppvaknandet och det handlar om att bära sig själv fast man tror man inte kan, om att se sanning och att landa i friheten bortom tankarna.

Välkommen till hennes berättelse! 

www.diturialife.se

carola@diturialife.seEmma Vendel

Emma Vendel är en naturdyrkare och djurvän sedan barnsben och har alltid älskat att skriva. En cancerdiagnos fick henne att vakna och börja finna svaren inom sig om livets mening och sin egna väg. 

Hon är nu shamansk naturprästinna och verkar i gudinnans tjänst genom att vara en kanal för det divina feminina och moder jord. Hon är också healer och lär ut om hukbad. Hennes största passion är att inspirera människor att få kontakt med sitt heliga ursprung, sin skaparkraft och med det cykliska levernet. 

Genom ceremonier, cirklar, retreater och skrivande skapar hon utrymme för inre växande, djupare kontakt och samspel med allt levande. Med rötterna djupt förankrade i moder jord hjälper hon dig hämta hem din kraft och minnas varför du är här.   

Hon driver företaget Lavendel på emmalavendel.com. 

Följ henne på Instagram: @emma_la_vendel 

Facebook: Lavendel.

Epost: la_vendel@outlook.comEva Grönwall


Till att börja med arbetade Eva Grönwall inom den traditionella vården som psykoterapeut men kände sig tidigt starkt begränsad av ramarna där. Hon började därför utforska alternativa metoder. På egen mottagning kunde hon utveckla sitt eget sätt att bemöta klienternas problem.

Hon önskar förmedla hur viktigt det är att stå rotad med fötterna på jorden för att få djupare kontakt med sig själv. Balans mellan kropp och själ är också grundläggande för att skapa möjlighet till inre utveckling.

Via olika alternativa metoder blev det så småningom Ljudets Helande Kraft som vann hennes största intresse. Hon har utvecklat en stämgaffelmetod, där varje ton resonerar med ett av de sju chakrarna i kroppen. När rösten samtidigt får komma till uttryck förstärks effekten. Här finner man koppling till österländskt tänkande.
Utifrån en amerikansk förebild har hon också konstruerat en musikavslappningsbädd, AquaSound, vars syfte är att via djupavslappning lösa upp stress, ångest och andra negativa känslor.

I sin berättelse här nedan går hon från barndomens mörker till att allteftersom formas av det högre ljusets krafter. Hennes ledmotiv är att söka Glädjens Källa.

Eva har skrivit boken”Helande toner, om tonernas läkande kraft", 2010. Där beskrivs mer ingående de olika metoderna hon utvecklat.

helandetoner.seKristoffer Ejebro


Kristoffer Ejebro är numera en känslostark 80-talsnörd som tidigare levde ett liv av anpassningar och livslögner tills universum sa ifrån. Nyckeln till att hitta sin identitet som högkänslig man i ett machomanligt samhälle fullt av oskrivna regler och det livskall han hela tiden letat efter blev den livskris och det andliga uppvaknande som förändrade allt i hans liv. Resan började i Västerbottens inland på en mysig bullerbygata i Lycksele och fortsatte sedan likt en rockturné runt om i landet och världen med längre stopp i Luleå, Florida, Umeå och slutligen Stockholm. Det är en resa med både djupa dalar och höga toppar som förvandlade Kristoffer från en sönderstressad överpresterare i huvudstaden till en högpresterande livsnjutare boendes i en stuga i skogen – där högkänsligheten och rockstjärnedrömmarna från barndomen är det som består. Nu hjälper han andra på sin livsresa, precis som han hjälpt sig själv, och uppskattar livets alla med- och motgångar – det är ju balansen och kontrasterna dem emellan som är att leva på riktigt.

 

kristoffer@livsstilsbalansering.se 

 https://livsstilsbalansering.s... 

 https://www.instagram.com/livs...Lotte Wemmenborn


Lotte Wemmenborn har ägnat sig åt hälsa, helande och inre utveckling hela sitt liv både privat och yrkesmässigt. Under många år arbetade hon som sjukgymnast samt författade böcker om rullstolsergonomi. Numera fokuserar Lotte på arbetet som yoga- och meditationslärare, yogaterapeut, healer och medial coach. Lottes motto är att vi alla har slumrande potential för läkning och utveckling som kan väckas och berika våra liv. Hon håller retreater, kurser, och privata sessioner i Sverige, Spanien och online. Mixen av österländsk holistisk hälsolära, västerländsk medicin och forskning, personliga och professionella erfarenheter, vedisk visdom och mediala budskap utgör basen i mötet med varje individ. 

Gemensamt för oss alla är att vi behöver leva mer medvetet och kärleksfullt, menar Lotte, för vårt eget, varandras och hela planetens bästa. Alla människor har unika fysiska, mentala och spirituella behov i olika perioder av livet vilket ger nya utgångspunkter för utveckling livet igenom. Det är något Lotte har lärt sig av egen erfarenhet och i mötet med klienter och patienter.

I YouTube-kanalen All that is kan du höra Lotte läsa kanaliserade texter för själen. Det är poetiska texter skrivna i ett meditativt tillstånd. Hon delar också yogaövningar, yogafilosofi, naturfoto och sina tankar om livet på sociala medier. Lotte delar sin tid mellan en liten by i Jämtlandsfjällen och en bergsby i Spanien där hon bor med sin make och ägnar mycket tid åt vandring, yoga och egen vidare utveckling.


E-post: lotte.wemmenborn@gmail.com  

Web: www.lottewemmenborn.se       Micael Wigerud

Micael Wigerud är ingenjören som flyttade till Himalaya. Storbolagskarriären i Göteborg hade tagit full fart när hjärtat viskade i en helt annan riktning. Efter många år på de karga bergssluttningarna, med tusentals utbildnings- och meditationstimmar, kom budskapet tydligt att återvända till affärsvärlden. Där behöver positiv förändring och nya tankebanor ta form. Idag är han vd för teknikkonsultbolaget NSC Sweden Consulting, yogalärare och ledarskapscoach för Volition Studios AB. Han har kontor i både Sverige och Indien. Verkar för att föra samman den djupa visdomen och entreprenörsanda från öst med västerländsk organisation och affärsmentalitet. Han driver podden Våga Mera, Sverige största podd om mod. Om att våga drömma stort och leva livet levande. 

 

micael@volitionstudios.se

www.nscsweden.com www.volitionstudios.seYvonne Frank Månsson

Yvonne Frank Månsson driver Förlagshuset Siljans Måsar sedan 2008, då hon blev aktiverad med automatisk skrift. Sedan dess har hon fått ta emot mängder av universell visdom – motivation till själsutveckling, medmänsklighet och respekt för livet på jorden. Med gedigen erfarenhet av företagande, personlig utveckling och spirituell marknadsföring vill hon inspirera dig att nå balans i livet och bli framgångsrik utan att tappa bort dig själv och dina egna behov. Hennes livsmål är att förverkliga andras författardrömmar, värna om den fysiska boken, om spirituell medkänsla och välvilja samt att lyfta den medvetna, feminina skaparglädjen för samarbete, gemenskap och förenande över alla gränser. Hon har skrivit elva böcker och hennes budskap finns att läsa i flera av hennes böcker samt via Facebookgruppen Kreativt Systerskap.

siljansmasar.comJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.