Bokserie: Vårt sinnes öga


Inbjudan till bokserien "VÅRT SINNES ÖGA"

BOK II – Förnimmelser bortom tid och rum

 

Har du varit med om att för ditt inre sett personer eller upplevt händelser av något som hänt tidigare, alltifrån nyligen och bakåt i tiden. Då är du hjärtligt välkommen att som medförfattare dela med dig av din berättelse i den andra delen av vår bokserie Vårt sinnes öga. Vi söker dig som via ditt sinne upplevt förnimmelser bortom tid och rum, likt en reva i tiden, exempelvis som en film som spelats upp i huvudet, att du sett bilder, hört röster eller fått en stark känsla av något som har hänt. 

Din medverkan bidrar till att öka vetskapen om att vårt sinne besitter större förmåga än vad forskningen i dag kan förklara. Hur detta går till kan vi endast spekulera och filosofera kring men ju fler intygande om personliga upplevelser utöver det vanliga desto mer material finns för vetenskapen att ta i beaktande inför forskning och studier om det vi inte kan se med blotta ögat men som ändå är ett faktum. 

Du bidrar till att berika detta spännande ämnesområde, ge en större förståelse av övernaturliga fenomen och samtidigt öka antalet berättelser till de som redan finns över hela världen. Intresset är stort och många söker litteratur som berättar om vårt sinne, vilket är långt mer fascinerande än vad många har en aning om men gärna tar del av för sitt eget intresse och för sin personliga utveckling, samt även bekräftelse till de som själva upplevt liknande händelser. Att ha ett öppet sinne ger ett rikare inre.

Förlagshuset Siljans måsar är Sveriges största andliga förlag, med en bred utgivning. Vi ser fram emot den första boken som kommer att vara fylld av berättelser av dig och dina medförfattare. Sammantaget bidrar du med en större förståelse och ökad kunskap i ämnet. Som medförfattare är du på alla sätt delaktig och din medverkan är av största betydelse. 

Varmt välkommen med din ansökan via mejl till projektledare Monica Lindroth: monica@siljansmasar.com så får du vår checklista för författare att stämma av med under tiden du skriver. 

Författarworkshop under oktober och november 2024. Skriv din berättelse med max 30 000 tecken utan mellanslag, och skicka in senast den 30 november 2024.

Vi läser igenom samtliga bidrag och väljer ut de medförfattare som erbjuds plats i bokserien. Bidragen kommer väljas utifrån hur de kompletterar varandra i en intressant helhet. 

Senast den 10 december  2024 kontaktar vi samtliga inlämnade bidrag till boken och meddelar om du har blivit utvald att delta eller ej. Då är det viktigt att du verkligen är förberedd och har din investering klar. 

Det är kostnadsfritt att delta i bokprojektet, och skrivarworkshop, författarutbildning och försäljningstips samt manualer ingår. Du åtar dig att köpa in 100 böcker för 12 500 kr + 6 % moms. Hälften betalas i förskott i samband med att du har blivit antagen och resterande belopp faktureras i och med bokleveransen i september 2024. Den färdiga boken kommer ha ett danskt band (mjukband med flik), soft touch som ytkvalitet och UV-lack på titeln. Ett ungefärligt utpris till kund kommer att ligga på 250 kr inklusive 6 % moms. Det innebär att du har möjlighet att sälja dina böcker med cirka 12 500 kr i vinst inkl. moms.

 

Summering av bokprojektet:

 

 • Din medverkan bidrar till att öka vetskapen om att vårt sinne besitter större förmåga än vad forskningen i dag kan förklara. Du bidrar till att berika detta spännande ämnesområde, ge en större förståelse av övernaturliga fenomen och samtidigt öka antalet berättelser till de som redan finns över hela världen.
 • Du äger din egen text helt och hållet. Du väljer själv hur du använder den efter du varit med i bokserien, så länge ingen annan tredje part har del av rättigheterna.
 • Du köper in dig på 100 exemplar av boken – i modern design – en bok att vara stolt över.
 • Förlagshuset Siljans Måsar står för marknadsföring som når bokbranschen i Sverige, Norge och Finland.
 • Du får insikt i och förståelse för författarskapets grunder genom författarworkshops via Zoom. Dessa spelas in, i de fall du inte kan medverka.
 • Du får specialdesignade banners, omslag, provläskapitel, turnéplan, mm att använda som marknadsföring i dina sociala medier samt i mailutskick.
 • Du får en egen författarpresentation på vår webbsida samt inuti boken.
 • Förlagshuset skickar ut läs- och recensionsexemplar till bokhandeln och media med flera
 • Vi kommer annonsera i bland andra tidskrifterna M Magasin, Tara, Nära, Free samt ads på sociala medier.
 • Vi kommer att ta fram en liten Youtube-film om boken, för dig att dela fritt.
 • Du blir inbjuden till vår slutna Facebook-grupp, där vi kan lära känna varandra bättre, får stöd och kommer med idéer för hur vi når ut ännu bredare med vår bok.
 • Du ingår i ett nätverk av författare, egna företagare och når nya målgrupper.
 • Du blir VIP-gäst vid boklanseringen på Vattumannen i Stockholm, dit du kan bjuda dina gäster och intressenter.
 • Dina 100 böcker skickas till dig eller hämtas upp på förlaget i Ystad.
 • Förlaget arrangerar bokreleaser i Stockholm och Malmö under 2024!

 

Skriv max 30 000 tecken, där även din författarpresentation ingår, och skicka in till: monica@siljansmasar.com, senast den 30 november 2024. Skicka även med kontaktuppgifter, alternativt webbadress samt ett högupplöst foto med fotografens namn. Du kan välja att vara anonym, och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av skrivande – vi utbildar dig och håller skrivar- och försäljningskurser under projektets gång.

 

Deadline för färdigt kapitel, den 30 november 2024!

 

Under januari och februari 2025 går våra lektörer igenom din text för att förädla och slipa till detaljerna; allt från dramaturgi till språk- och korrekturgranskning. Du behöver här vara beredd att samarbeta och lägga den tid som behövs för att färdigställa ditt material. 

 

Redaktörsgranskning av layout sker efter sättning i mars 2025. I mars 2025 går hela manuset till vår formgivare för sättning och sedan till tryck i april 2025. Vi räknar med leverans i mitten av maj 2025. Bokreleaser arrangeras under maj och juni i Stockholm och Malmö. Vi rekommenderar att du även arrangerar en egen bokrelease.

 

Målsättningen är att göra en mycket inspirerande bok med lång livslängd, som du verkligen kan vara stolt över att medverka i och som stärker ditt varumärke.

 

BOKSERIEN ”VÅRT SINNES ÖGA" VILL INSPIRERA TILL NYA TANKESPRÅNG, LYFTA ANDLIGHETEN OCH SPRIDA LIVSGLÄDJE! 

BOK I – Förmågan att uppleva händelser i förväg, släpps i september 2024 

BOK II – Förnimmelser bortom tid och rum, släpps i maj 2025: Deadline för inlämning av kapitel den 30 november 2024

BOK III – Utanför kroppen-upplevelser, släpps i april 2026: Deadline för inlämning av kapitel den 1 september 2025

 

Referenser från tidigare bokprojekt: 

”Samarbetet med Yvonne är glädjefyllt och lätt eftersom det flödar helt naturligt. Yvonne är proffsig, noggrann, sköter helheten, är engagerad och låter själ liksom hjärta vara med i alla delar av processen. Utöver strålande hjälp i bokprocessen, väver Yvonne trådar av gemenskap och community mellan medvetna författare och läsare – som sprider goda ringar av den förändring till kärlekens medvetande som vi alla längtar efter.”/Lina Lanestrand

 

Förlagshuset Siljans Måsar

Monica Lindroth & Yvonne Frank Månsson

 

(Med reservation för ändringar)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.