Pernilla Lindroos

Pernilla Lindroos

Jag jobbar som lärare men pysslar även med läromedelsproduktion, illustrationer, måleri och skrivande. Jag är med och driver företaget Insidan som arbetar med personlighetsutveckling inom skolan, därav läromedlet "Livskunskap".

Från första början har oljemålning varit mitt huvudsakliga element, men under de senaste åren har illustrationerna tagit över. Och skrivandet! Jag fascineras av människans förmåga till att öppna dörrar och fånga djupa insikter, bara hon vågar! Ankan (för vuxna) och myrsloken Artur (för barn) är två av mina karaktärer som vuxit fram och som speglar mitt intresse för människans växande. AnneAnka har tagit sig vidare från den lilla aforismboken "Det är lättare att vara lycklig om man är glad!" till att idag omfatta olika produkter, allt från vykort, kalendrar till kortlekar. AnneAnka vill sprida sina filosofiska finurligheter på allra bästa sätt. Artur finner man i två barnböcker men han är även inblandad i läromedlet "Livskunskap" för de yngsta barnen.

Sedan julen 2011 har jag ägnat mycket tid till att skriva på min första roman. Det började som en dröm som blev till en personlig utmaning (Undrar om jag kan? ... ) och som sedan tog sig vidare till ett härligt bokformat. Nu, våren 2015, kastar jag mig ut i det okända och delar med mig av "Gammal kärlek rostar vackert". Min högsta önskan är att läsarna kommer att finna någon egen viktig pusselbit, och kanske se på sina liv ur en liten annan synvinkel. Bokens stora fråga kunde vara:
Är livet något som bara drabbar oss, eller finns det mer - bakom?

www.pernillalindroos.com

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.