Anna von Schéele

Anna von Schéele

"Gudinneyoga"

Anna von Schéele

Så som jag ser det står människan inför ett viktigt ställningstagande. Eller egentligen, vi befinner oss mitt i det där ställningstagandet av hur vi, var och en vill att våra liv och vår värld ska vara. Där vi i dag har möjlighet att i djupen av våra hjärtan välja mer av njutning och skönhet och det som ger mer liv och livslust i tillvaron. För det behövs balans mellan intellektet och hjärtats visdom. Boken om Gudinneyoga har vuxit fram ur den längtan. En längtan efter att komma hem till mig själv och leva ett mer vänligt, levande och lustfyllt liv.

Jag heter Anna von Schéele och har ägnat mig åt yoga under flera år. Jag är utbildad Kundaliniyogalärare, Medicinsk yogainstruktör (MediYoga), Medicinsk Qigonglärare och har gått Sofiainstitutets ledarskapsutbildning. Jag driver företaget Shunya där jag bland annat håller kurser i yoga och meditation men också ger enskild behandling som ljusterapi och Bars.

Gudinneyoga är en ny yogaform som vill väcka livslust och ge verktyg till hur vi kan stå stadiga i den nya tiden med den feminina kraften i fokus. I boken finns inspirerande yogaövningar, både Gudinneyoga- och Systeryogaövningar för eget bruk och välbefinnande samt fängslande och detaljrik läsning. Yogaövningarna är tydligt beskrivna i text och vackra färgfotografier. Gudinnorna vill påminna oss om grundläggande, universella insikter och hur vi kan använda oss av deras visdom i dag.

www.shunya.se


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.